Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Mateusz - ocena (1) Bardzo dobra nauka jazdy pań Maciej cierpliwie uczył na najwyższym poziomie,... Mateusz Weronika - ocena (1) Bardzo polecam tą szkołę. Miałam jazdy w innej szkole i przyszłam na... Weronika lolo - ocena (1) bardzo polecam! super instruktor p.Zbyszek lolo
Marcin - ocena (1) Wysokie oceny, które znalazłem w internecie i sporo polecających akurat tę... Marcin Tomek - ocena (1) Polecam gorąco Ośrodek Szkoleniowy Zbyszek zdane prawo jazdy kat.B bez stresu... Tomek Hubert - ocena (1) Bardzo polecam pana Mariusza, idealnie przygotowal do egzaminu! Hubert Oksana Kushnir - ocena (1) Polecam szkołę jazdy. Super instruktorzy. Każdy po swojemu nauczył mnie... Oksana Kushnir Mikołaj - ocena (1) Zdane za pierwszym i chyba nic więcej nie trzeba mówić. Mikołaj Kuba Ozimek - ocena (1) Super wrażenia, dobrze że tutaj trafiłem. Doskonałe przygotowanie pod egzamin Kuba Ozimek Bożena - ocena (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek jeśli chcecie zdobyć prawo jazdy i dobrze... Bożena Sebastian - ocena (1) Po kilkuletniej przerwie od prób zdania praktyki w porodzie ( teorie zdałem... Sebastian Nikola F. - ocena (1) To już drugi kurs ze szkołą Nauka Jazdy Zbyszek, tym razem jednak na... Nikola F. Nadia - ocena (1) Bardzo polecam pana Zbyszka. Bezstresowo, profesjonalnie i dokładnie.... Nadia Marcin - ocena (1) Super szkoła Zacząłem kurs na kat A w połowie marca a już dzisiaj zdałem... Marcin Dymitr Pogonowski - ocena (1) Uczyłem się w innej szkole jazdy aczkolwiek nie czułem się przygotowany. Z... Dymitr Pogonowski Mateusz - ocena (1) Polecam szkółkę. Mateusz Aneta Dzikowska - ocena (1) Naukę jazdy na motocyklu na kategorię A zaczęłam już od pierwszych dni... Aneta Dzikowska Mateusz K - ocena (1) Polecam instruktora Pana Mariusza! Do egzaminu przygotował mnie z... Mateusz K Laura - ocena (1) Najlepsza szkoła w trójmieście. Pan Zbyszek super instruktor cierpliwy ale... Laura Kasia - ocena (1) Polecam instruktora Pana Mariusza! Wcześniej chodziłam do innej szkółki, na... Kasia