Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Michał Groth - ocena (1) Instruktor był bardzo spokojny i dobrze uczył, a jazdy były dosyć często. Michał Groth Karolina C - ocena (1) Wspaniali instruktorzy, mają bardzo dużą wiedzę, super podejście do... Karolina C Olivier - ocena (1) Mega polecam, Pan Maciej dokładnie i z cierpliwością wszystko tłumaczył.... Olivier
Karolina - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w jakiej byłam (a byłam w 3 różnych).... Karolina Anna - ocena (1) Moim zdaniem bardzo dobra szkoła, uczyli mnie różni instruktorzy - każdy ma... Anna Kinga Rogowska - ocena (1) Wspaniałe podejście do kursanta, wszystko profesjonalne. Jeździłam z wieloma... Kinga Rogowska Dominika - ocena (1) Bardzo polecam! Instruktorzy cierpliwi i bardzo pomocni. Zawsze udzielą... Dominika Marta - ocena (1) Polecam z całego serca!! Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście. Pan Zbyszek i... Marta Milena W - ocena (1) Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy profesjonalni i wyrozumiali. Dzięki... Milena W Mateusz - ocena (1) Bardzo dobra nauka jazdy pań Maciej cierpliwie uczył na najwyższym poziomie,... Mateusz Weronika - ocena (1) Bardzo polecam tą szkołę. Miałam jazdy w innej szkole i przyszłam na... Weronika lolo - ocena (1) bardzo polecam! super instruktor p.Zbyszek lolo Marcin - ocena (1) Wysokie oceny, które znalazłem w internecie i sporo polecających akurat tę... Marcin Tomek - ocena (1) Polecam gorąco Ośrodek Szkoleniowy Zbyszek zdane prawo jazdy kat.B bez stresu... Tomek Hubert - ocena (1) Bardzo polecam pana Mariusza, idealnie przygotowal do egzaminu! Hubert Oksana Kushnir - ocena (1) Polecam szkołę jazdy. Super instruktorzy. Każdy po swojemu nauczył mnie... Oksana Kushnir Mikołaj - ocena (1) Zdane za pierwszym i chyba nic więcej nie trzeba mówić. Mikołaj Kuba Ozimek - ocena (1) Super wrażenia, dobrze że tutaj trafiłem. Doskonałe przygotowanie pod egzamin Kuba Ozimek Bożena - ocena (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek jeśli chcecie zdobyć prawo jazdy i dobrze... Bożena Sebastian - ocena (1) Po kilkuletniej przerwie od prób zdania praktyki w porodzie ( teorie zdałem... Sebastian