Aneta - ocena
Polecam! Przede wszystkim bardzo dobry stosunek jakości do ceny - a mam porównanie w tym zakresie, bo zęby słabe i leczone od dziecka. Mają świetnych specjalistów i dobry sprzęt, zapewniają naprawdę kompleksową opiekę w zakresie zdrowia jamy ustnej. Są uczciwi - nie ściemniają i nie naciągają - mojemu mężowi od razu powiedzieli, że w jego przypadku jest duże ryzyko odrzucenia implantu. Są przy tym naprawdę mili i tacy po prosty fajni ludzie. Trafiłam tam, bo musiałam ponownie przeleczyć kanałowo zęby, które były robione wiele lat temu i szukałam tańszej, ale równie dobrej kliniki. W poprzedniej zrobiłam 2 implanty, ale na resztę leczenia już nie było mnie stać. W Dentico Pani Dr Jowita zrobiła przegląd i zdjęcia, opracowała plan działania i kosztorys. Spokojnie, we własnym tempie i w miarę swoich możliwości zrealizowałam już prawie całość. Mam przeleczone zęby, uzupełnione braki implantami (łącznie z zabiegiem wszczepienia kości i przeszczepu dziąsła) i piękne zęby dzięki genialnej metodzie Flow Injection. Naprawę polecam!