Nadzieja i Anatol - ocena (1) Z całego serca chcielibyśmy podziękować Dr. Pani Jowicie i zespołowi kliniki... Nadzieja i Anatol Adam - ocena (1) Pierwszy kontakt bardzo pozytywny, konkretna informacja o stanie i przebiegu... Adam Aneta - ocena (2) Polecam! Przede wszystkim bardzo dobry stosunek jakości do ceny - a mam... Aneta
Marek z Kwidzyna - ocena (2) Serdecznie polecam gabinet Dentico. Z gabinetu korzystam kilka lat, dzięki... Marek z Kwidzyna Anastasiya - ocena (2) Od dwóch lat chodzę do wspaniałego stomatologa w klinice DentiCo Ally Mikho!... Anastasiya Leszek - ocena (1) Polecam z całego serca. Jeździliśmy z żoną do gabinetu przez trzy lata. Mamy... Leszek Sebastian - ocena (2) Bardzo kompetentna i miła ekipa Sebastian Leszek Jerzy Sobiech - ocena (2) Usługi są wykonywane bardzo profesjonalnie i w miłej armosferze. Leszek Jerzy Sobiech Grzegorz - ocena (2) Korzystam z usług DentiCo od dłuższego czasu i za każdym razem spotykam się z... Grzegorz Wojtek - ocena (2) Fachowo i szybko, wysoki standard Wojtek izabela - ocena (2) Świetna klinika polecam izabela Maciej - ocena (2) Kompetentna oraz miła obsługa, maja nawet masaż twarzy. Maciej Dariusz - ocena (2) Oj, znają się na rzeczy. A obsługa... prima sort, szóstka z plusem - tylko... Dariusz rd - ocena (1) Krótko: mam 75 lat i lepszych dentystów nie spotkałem. rd Wojciech Malinowski - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście Wojciech Malinowski Jarosław - ocena (1) Piękny i zdrowy usmiech- nareszcie Jarosław Krzysztof - ocena (1) Pani Doktor Barbara usuwała mi torbiel w szczęce i robiła implant. Oba... Krzysztof Łukasz - ocena (1) Współpraca bardzo przyjemna , dbanie o klienta na najwyższym poziomie. Miłe... Łukasz Waldemar - ocena (1) Zdecydowanie pozytywne wrażenia z jakości obslugi,co do zasad i sposobów... Waldemar Kamil - ocena (1) Wszystko znakomicie, żadnych uwag Kamil