Hania - ocena (1) Pełen profesjonalizm i najlepsza opieka stomatologiczna Hania Paulina - ocena (1) Wspaniali Lekarze i Specjaliści w swojej profesji. Paulina Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście oraz praca na najwyższym poziomie Krzysztof
Michał - ocena (1) Od zawsze miałem traumę związania z ogromnym lękiem przed wizytą po wizycie u... Michał Dorota Mazur - ocena (1) Cudowna ekipa! Właśnie wyszłam z gabinetu. Jestem bardzo zadowolona- NIC nie... Dorota Mazur Kamila - ocena (1) Najlepszy stomatolog u którego byłam.Nic dodać nic ująć! Czułam się jak w... Kamila Grażyna Palkowska - ocena (1) Bardzo polecam! W gabinecie otrzymałam kompleksowa opiekę, profesjonalne... Grażyna Palkowska Wojciech - ocena (1) Polecam, wysoki standard i bardzo profesjonalna obsługa. Nie tylko zajmą się... Wojciech Sławomir - ocena (1) Fantastyczna obsługa. Pełny profesjonalizm i podejście do pacjenta. Gorąco... Sławomir Jolanta - ocena (1) bardzo zadowoleni jesteśmy z profesjonalnej i miłej obsługi. Najwyższy... Jolanta Marcin - ocena (1) Profesjonalna obsługa, fachowe podejście do wykonywanych usług. Polecam!!! Marcin justyna - ocena (1) Wizyta była naprawdę świetnym doświadczeniem. Jest bardzo profesjonalnie,... justyna kasia - ocena (1) Profesjonalnie i skutecznie! Pewniak na mapie stomatologów w trójmiescie kasia Anna - ocena (1) Lekarz dokładnie wyjaśnił cały proces leczenia i wykazał się ogromnym... Anna Piotrod - ocena (1) Bardzo profesjonalna, miła obsługa. Bardzo dobre wyposażenie gabinetu w... Piotrod Tomasz - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem , polecić gabinety stomatologiczne Dentico za... Tomasz Zbyszek J. - ocena (1) Profesjonalna obsługa, zawsze uśmiechnięty personel, który dokładnie... Zbyszek J. Sławek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wysokiej jakości usług, fachowej i bardzo miłej... Sławek MaZak - ocena (1) Świetna klinika, profesjonalne podejście do pacjenta, pełen szeroki zakres... MaZak Ewelina - ocena (1) Profesjonalna obsługa. kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam Ewelina