Igor L - ocena (1) Wspaniała obsługa i przemiła pani doktor :) Igor L Julia - ocena (1) Leczyłam się ortodontycznie u doktora Mateusza. Pełen profesjonalizm, jestem... Julia Misiak - ocena (1) Doktor Tomasz to fantastyczny specjalista, który sprawił, że leczenie... Misiak
Leszek - ocena (1) Moja przygoda z DentiCo Jestem żeglarzem, ale też nauczycielem, mieszkającym... Leszek Joanna - ocena (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście do pacjenta. Wysoka jakość usług - miejsce... Joanna Klaudia - ocena (1) Najlepszy, najbardziej profesjonalny gabinet w trójmieście!! Polecam z... Klaudia Adriana Bąkała - ocena (1) Profesjonalnie, szybko, miło, kompleksowo Adriana Bąkała Adam - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, podczas znieczulenia prawie nie odczuwalny ból... Adam Kamil - ocena (1) Bardzo polecam ten gabinet Kamil Piotr - ocena (1) Bardzo miła obsługa, kompleksowo przeprowadzono mnie przez wszystkie etapy... Piotr Maciej Rajkowski - ocena (1) Najwyższy poziom kompetencji. i w dodatku bardzo miło :) Maciej Rajkowski Agata - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa i perfekcyjna usługa Agata Iga Leszczyńska - ocena (1) kompleksowa opieka nad pacjentem, bardzo dobry kontakt ze stomatologiem Iga Leszczyńska Jacek P - ocena (1) W gabinecie można zauważyć profesjonalizm na każdym kroku, począwszy od... Jacek P Paulina W - ocena (1) Zawsze bałam się stomatologa. Trafiłam do DentiCo z polecenia, dowiedziałam... Paulina W Marzena - ocena (1) Świetne miejsce, bardzo holistyczne i całościowe podejście nawet nie tylko do... Marzena Henryk. - ocena (2) Miła obsługa i bardzo przyjazna atmosfera, gorąco polecam. A przede wszystkim... Henryk. Grażyna - ocena (2) Tym wszystkim, którzy panicznie boją się skomplikowanych zabiegów... Grażyna Bożena Majewska - opinia (2) To była moja pierwsza wizyta gdyż bolał mnie ząb i opuchłam. Gabinet bardzo... Bożena Majewska Anna - opinia (1) Z calego serca polecam zespol w DentiCo! Po dwudziestu latach znalazlam swoja... Anna