Anna - ocena (1) Jestem po kolejnej wizycie u higienistki - Pani Magdy. Pani Magda ma szeroką... Anna Irek - ocena (1) Komunikacja, miła obsługa i pełen profesjonalizm. Polecam każdemu. Irek Maria wójcik - ocena (1) Do DentiCo przyszłam z myślą że w mojej buzi Wszytsko jest poleczone(do... Maria wójcik
Mariusz Remik - ocena (1) Jestem po 2 implantacjach. wszystkie zabiegi jak i proces protetyczny... Mariusz Remik Piotr Jaworski - ocena (1) Bardzo profesjonalny gabinet. Przemiły personel i świetne podejście do... Piotr Jaworski Dagmara Pelowska - ocena (1) Profesjonalna pomoc, polecam Dagmara Pelowska Adrian - ocena (1) Pełen profesjonalizm Adrian Adrian - ocena (1) Wszystko super, pełen profesjonalizm, życzliwe i miłe podejście do pacjenta Adrian Patryk Adamski - ocena (1) Gabinet stomatologiczny z wielkim sercem do klienta. Pani Jowita... Patryk Adamski Krystyna Stańko - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Wszystko zostało bardzo jasno i rzetelnie... Krystyna Stańko Natalia - ocena (1) Wizyta bardzo przyjemna, bez bólu. Efektów końcowy fantastyczny Natalia Joanna - ocena (1) Chciałabym polecić DentiCo każdemu kto szuka rzetelnego leczenia,jest to... Joanna Bartek - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić ten gabinet dentystyczny! Personel jest... Bartek Ela - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła, przyjazna atmosfera.jestem bardzo zadowolona z... Ela Leszek - ocena (1) Bardzo miła i uczynna obsługa, profesjonalni lekarze oraz fachowo wykonane... Leszek Justyna - ocena (1) Świetni specjaliści, którym można zaufać w każdej sprawie. Bardzo miła... Justyna Weronika Czeszejko-Sochacka - ocena (1) Najlepszy stomatolog w trójmieście! Weronika Czeszejko-Sochacka Joanna - ocena (1) Najlepsi profesjonalizm super obsługa Joanna Izabela - ocena (1) W pełni profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Izabela Beata S. - ocena (1) Pojawiłam się w gabinecie dr Jowity pół roku od zakończenia leczenia... Beata S.