Mikołaj Czerwiński - ocena (1) Chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z leczenia kanałowego zęba. Cały... Mikołaj Czerwiński Paweł - ocena (1) Super gabinet. Serdecznie polecam. Paweł Tymoteusz - ocena (1) Bardzo dobra atmosfera, zabieg wykonany profesjonalnie. Polecam Tymoteusz
Rafał - ocena (1) Profesjonalny gabinet wyposażony w cały niezbędny sprzęt, miły personel,... Rafał Anonim - ocena (1) Bardzo Miła obsługa Anonim Marzena - ocena (1) Bardzo polecam, bardzo miła atmosfera,pełen profesjonalizm,jestem zadowolona... Marzena Malwina - ocena (1) Bardzo miła obsługa, z dobrym podejściem. Polecam ! Malwina A D - ocena (1) Świetne miejsce z holistycznym podejściem. Bardzo polecam, korzystam od lat i... A D Henryk Kucwaj - ocena (1) Serdecznie polecam. Wszystko super. Henryk Kucwaj Kacper Jędrzejewski - ocena (1) Świetna jakość usługi, jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam. Kacper Jędrzejewski Adriana Bąkała - ocena (1) Pełen profesjonalizm, kompleksowe zaopiekowanie się z troską dla pacjenta Adriana Bąkała Anna - ocena (1) Jestem po kolejnej wizycie u higienistki - Pani Magdy. Pani Magda ma szeroką... Anna Irek - ocena (1) Komunikacja, miła obsługa i pełen profesjonalizm. Polecam każdemu. Irek Maria wójcik - ocena (1) Do DentiCo przyszłam z myślą że w mojej buzi Wszytsko jest poleczone(do... Maria wójcik Piotr Jaworski - ocena (1) Bardzo profesjonalny gabinet. Przemiły personel i świetne podejście do... Piotr Jaworski Dagmara Pelowska - ocena (1) Profesjonalna pomoc, polecam Dagmara Pelowska Adrian - ocena (1) Pełen profesjonalizm Adrian Adrian - ocena (1) Wszystko super, pełen profesjonalizm, życzliwe i miłe podejście do pacjenta Adrian Patryk Adamski - ocena (1) Gabinet stomatologiczny z wielkim sercem do klienta. Pani Jowita... Patryk Adamski Krystyna Stańko - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Wszystko zostało bardzo jasno i rzetelnie... Krystyna Stańko