Angelika - ocena
Jestem absolutnie zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! ️ Już od wejścia czułam się mile widziana przemiła obsługa, piękne wnętrze i cudowna atmosfera sprawiły, że od razu wiedziałam, że jestem w dobrych rękach. Fryzjerka, która się mną zajmowała, była nie tylko profesjonalna, ale też bardzo ciepła i serdeczna. Wysłuchała moich oczekiwań, doradziła najlepsze rozwiązanie i efekt końcowy... po prostu WOW! Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej są miękkie, lśniące i pięknie się układają.
To miejsce zdecydowanie wyróżnia się na tle innych widać tu prawdziwą pasję do zawodu i ogromną dbałość o każdy detal. Na pewno wrócę, i to nie raz! Z całego serca polecam każdemu, kto chce nie tylko świetnie wyglądać, ale też poczuć się naprawdę wyjątkowo
To miejsce zdecydowanie wyróżnia się na tle innych widać tu prawdziwą pasję do zawodu i ogromną dbałość o każdy detal. Na pewno wrócę, i to nie raz! Z całego serca polecam każdemu, kto chce nie tylko świetnie wyglądać, ale też poczuć się naprawdę wyjątkowo