LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Iza - ocena (1) Fantastyczny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i rewelacyjne... Iza Ania - ocena (1) Wszytko super, Pan Patryk przeprowadził szczegółową konsultacje i razem... Ania gocha - ocena (1) Polecam serdecznie, pierwszy raz wychodzę z salonu w 100% zadowolona, nie... gocha
Dorota - ocena (1) Jestem zachwycona, cała ekipa jest bardzo utyalentowana. Dorota Kassia - ocena (1) Salon fryzjerski na najwyższym poziomie! Profesjonalna obsługa, miła... Kassia Marta - ocena (1) To zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski w całym Trójmieście! Marta Mirka - ocena (1) Ten salon to prawdziwy strzał w dziesiątkę! ️ Miałam robione farbowanie... Mirka Joanna - ocena (1) Patryk opiekuje się moimi włosami od ponad roku, mogę mu zaufać w 100%.... Joanna Marioola - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji w salonie! Miałam robione farbowanie z... Marioola Pola - ocena (1) Rewelacyjny fryzjer! Chodzę już od 1.5 roku po tym jak się zachwyciłam już... Pola Ania - ocena (1) Salon ma świetną atmosferę, a fryzjerzy to prawdziwi profesjonaliści! Wyszłam... Ania Kasia - ocena (1) Świetny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i perfekcyjne cięcie.... Kasia Emilia - ocena (1) Świetne miejsce! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i fantastyczna... Emilia Alina - ocena (1) Byłam w tym salonie po raz pierwszy i na pewno wrócę! Profesjonalna obsługa,... Alina Manuela - ocena (1) Byłam w salonie Lamerie i jestem absolutnie zachwycona! Od samego wejścia... Manuela Monika - ocena (1) Salon LAMÉRIE to absolutnie magiczne miejsce! Już od progu czuć niezwykle... Monika Marzena - ocena (1) Świetny salon, w którym można liczyć na profesjonalizm i fantastyczną... Marzena Daria - ocena (1) LAMÉRIE to zdecydowanie jeden z najlepszych salonów fryzjerskich, w jakich... Daria Eliza - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon, bardzo miła obsługa, efekt przerósł moje... Eliza Aneta - ocena (1) Najlepszy ,nowoczesny salon fryzjerki.Do tego pyszna kawka i nawet... Aneta