LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Barbara - ocena (1) to naprawde jest najlepszy salon na całym Pomorzu, Pan Patryk the best!!!!! Barbara Renata - ocena (1) najlepszy salon w całym trojmiescie ! Renata Rolls - ocena (1) Warto jechać nawet z daleka! Rolls
Maja - ocena (1) Polecam gorąco:) W Lamerie zadowolenie i satysfakcja gwarantowane, są... Maja Katie - ocena (1) Lamerie to nr 1 w 3city:) Pod każdym możliwym względem, jakość produktów,... Katie Alina - ocena (1) to co otrzymałam na mojej głowie to CUDO!!!!! dziękuję kochani za pięknie... Alina JULIA - ocena (1) Świetna koloryzacja, dokładnie tak, jak chciałam! Profesjonalna obsługa i... JULIA Adrianna - ocena (1) Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i efekt dokładnie taki, jak sobie... Adrianna Ksenia - ocena (1) Świetne miejsce! Atmosfera bardzo przyjazna, a fryzjerzy naprawdę znają się... Ksenia Marta - ocena (1) Bardzo polecam, koloryzacja Air Touch wyszła idealnie! Marta Meggie - ocena (1) Niesamowite miejsce i ludzie, kolor wyszedł dokładnie taki jak chciałam. :) Meggie Iza - ocena (1) Salon jest nowoczesny i przyjazny, a fryzjer pełen profesjonalizmu i... Iza Bożena - ocena (1) Byłam kilka dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona! Kolor wyszedł... Bożena Erika - ocena (1) Jestem zachwycona! Koloryzacja wyszła perfekcyjnie, a strzyżenie idealnie... Erika Karolina - ocena (1) Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i na pewno nie ostatni! Profesjonalna... Karolina Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Patryka. W salonie panuje super... Aleksandra Lidka - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i świetne podejście do klienta.... Lidka Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Przemiła obsługa, świetna atmosfera i... Ania Maja - ocena (1) Byłam w salonie i jestem absolutnie zachwycona! Obsługa na najwyższym... Maja marlenee - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Przemiła atmosfera, wszystko czyste i zadbane.... marlenee