LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Laura - ocena (1) Byłam w salonie na koloryzacji Air Touch i jestem zachwycona efektem. Kolor... Laura BoriBori - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona tym salonem fryzjerskim! ️ Od wejścia czuć... BoriBori Marzena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie fryzjerskim. Patryk to prawdziwy... Marzena
Grażyna - ocena (2) Jestem naprawdę zachwycona wizytą w tym salonie! Profesjonalne podejście,... Grażyna Elżunia - ocena (2) Polecam serdecznie salon i pracujących tam stylistów! Włosy wyszły pięknie Elżunia Afga - ocena (2) Super fryzjer, polecam bardzo na pewno nieraz odwiedze jeszcze Afga Kamila - ocena (2) To naprawdę najlepszy salon fryzjerski w calym Gdańsku! Kamila Michał jud - ocena (1) Super fryzjer bardzo polecam Michał jud Fabian Blokowski - ocena (1) Bardzo mila obsluga, zostalem przyjęty z zaskakująco dobrym humorem. Super... Fabian Blokowski Arek - ocena (1) Serdecznie polecam, dosyć tanio strzyżenie wykonane idealnie tak jak chcialem... Arek Jakub - ocena (1) Świetny fryzjer i miła obsługa Jakub Michal - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa, schludny lokal, polecam jeśli ktoś chce mieć... Michal Szymon - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fryzjerski. Moja żona jest bardzo zadowolona Szymon Patryk - ocena (1) Super fryzjer, świetna atmosfera ceny przyjemne i przystępne, polecam każdemu Patryk Wiktor - ocena (1) Bardzo mili ludzie i wiedzą co robią Wiktor Monika - ocena (1) Bardzo polecam oraz slicznie dziekuje za piekna fryzure Monika Alan - ocena (1) Moja narzeczona jest zawsze zadowolona z swojego nowego wygladu oraz bardzo... Alan Igor - ocena (1) Super, jak najbardziej polecam. Żona i ja bardzo zadowoleni z efektu :) Igor MajA - ocena (1) Najlepszy salon w całym Gdańsku, polecam Patryka MajA Julia - ocena (1) Byłam w salonie na koloryzacji i jestem absolutnie zachwycona! ️ Kolor został... Julia