LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Izabela - ocena (1) Gorąco polecam. Izabela Karolina - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera i doskonałe... Karolina Oliwia - ocena (1) Powiem tak, jestem zachwycona efektem, cieszę się że trafiłam na fryzjerów... Oliwia
Larisa - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana Patryka. Otrzymałam... Larisa Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, mila obsługa i piękny efekt końcowy.... Katarzyna Joanna - ocena (1) Włosy są tak ścięte, że po myciu same się układają. Dziękuje Joanna Agata - ocena (1) Polecam z całego serca . Pani Monika wie co robi . ️ Do tego przyjemna... Agata Kasia - ocena (1) Strzyżenie jak zawsze perfekcyjne. Kasia Wiktoria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z całej wizyty i efektów strzyżenia. Polecam! Wiktoria Kamila - ocena (1) Polecam Patryka, super strzyżenie i pielęgnacja. Kamila Kamila Wagner - ocena (1) Najlepszy fryzjer na świecie! Moja mama specjalnie z małopolski przyjeżdża na... Kamila Wagner Daria - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon fryzjerski! Obsługa jest niezwykle miła i... Daria Ina - ocena (1) Bardzo udana koloryzacja i strzyżenie. Ina Monika - ocena (1) W końcu znalazlam fryzjera, gdzie Pani do ktorej zostalam umowiona wiedziala... Monika Michał - ocena (1) Bardzo dobre strzyżenie - Pani Monika miała dużą wiedzę i otwarte podejście... Michał Martyna - ocena (1) Jak zwykle top of the top, Patryk za każdym razem tworzy coś... Martyna Magda - ocena (1) Profesjonalne, kompleksowe podejście do klienta i jego problemów. Świetni... Magda Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, w końcu mój wymarzony blond. Kasia Ola - ocena (1) Jestem zachwycona fryzurą wykonaną w LAMÉRIE! Trafiłam do tego salonu z... Ola Natalia - ocena (1) Przemiła Pani, konsultacja w super atmosferze i pełen profesjonalizm ️ Natalia