LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111

Katie 11 - ocena (1) Lamerie to na pewno najlepszy Salon w Trójmieście, Polecam gorąco,... Katie 11 Maniek - ocena (1) Super, polecam wszystkim! Maniek Paulina - ocena (1) Któraś z kolei już wizyta w salonie i za każdym razem zachwyt Paulina
Natalia - ocena (1) Przemiła Pani, konsultacja w super atmosferze i pełen profesjonalizm ️ Natalia Ivan - ocena (1) Gorąco polecam Panią Wiktorię jako doskonałego fryzjera męskiego. Jestem jej... Ivan Maria - ocena (1) Świetnie dobrany i zrobiony kolor. Serdecznie polecam. Maria Bartosz - ocena (1) Po prostu super!!! Uzyskałem taki efekt jaki chciałem uzyskać. Podczas mycia... Bartosz Izabela - ocena (1) Myślę, że w końcu znalazłam miejsce, do którego z wielką przyjemnością będę... Izabela Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam, jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z efektu końcowego! ️ Oliwia Ola - ocena (1) Pan Patryk to cierpliwy, przemiły i ratujący życie człowiek wrócę na pewno :) Ola Тая - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję. Polecam :) Тая Joanna - ocena (1) Profesjonalna obsługa, salon nowoczesny i czysty. Jestem bardzo zadowolona,... Joanna Nargiz - ocena (1) I enjoyed the whole process, it was amazing ️ Nargiz Weronika - ocena (1) Piękny kolor włosów ! Pan Patryk zadba o to żeby włosy były perfekcyjne ️ Weronika Ewka - ocena (1) Jak zawsze rewelacja Pozdrawiam i polecam Ewka Sandra - ocena (1) Najlepsze koloryzacja jaką w życiu miałam, świetna atmosfera, piękny wystrój... Sandra Paulina - ocena (1) Nigdy nie byłam bardziej zadowolona jak po wizycie z Panem Patrykiem! Obsługa... Paulina Elżbieta Maria - ocena (1) lamerie fryzjer Gdańsk - serdecznie polecam. Nigdy nie miałam lepszej fryzury. Elżbieta Maria Sis - ocena (1) Najlepsza kolaryzacja w mieście Sis Klaudia - ocena (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista o cudownej osobowości, miły,... Klaudia