LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Ostrzyzony - ocena (1) Zawsze pełen profesjonalizm i miłe spędzenie czasu. Gorąco polecam!! Ostrzyzony Dominika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak... Dominika Roxana - ocena (1) Chodzę od ponad roku i zawsze jestem zadowolona. Byłam już u różnych... Roxana
Julia - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji! ️ Kolor dokładnie taki, jak chciałam... Julia mariola - ocena (1) To są magicy! Magicy od włosów mariola Ada - ocena (1) Polecam wszystkim! Ada Ola - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie! Włosy wyglądają pięknie, kolor... Ola Zuza - ocena (1) Ten salon wymiata, rozwala system, są najlepsi, gorąco polecam Pana Patryka! Zuza Luiza - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji u Patryka! Świetnie doradził mi... Luiza EWA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Już od wejścia czuć... EWA Barbara - ocena (1) to naprawde jest najlepszy salon na całym Pomorzu, Pan Patryk the best!!!!! Barbara Renata - ocena (1) najlepszy salon w całym trojmiescie ! Renata Rolls - ocena (1) Warto jechać nawet z daleka! Rolls Maja - ocena (1) Polecam gorąco:) W Lamerie zadowolenie i satysfakcja gwarantowane, są... Maja Katie - ocena (1) Lamerie to nr 1 w 3city:) Pod każdym możliwym względem, jakość produktów,... Katie Alina - ocena (1) to co otrzymałam na mojej głowie to CUDO!!!!! dziękuję kochani za pięknie... Alina JULIA - ocena (1) Świetna koloryzacja, dokładnie tak, jak chciałam! Profesjonalna obsługa i... JULIA Adrianna - ocena (1) Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i efekt dokładnie taki, jak sobie... Adrianna Ksenia - ocena (1) Świetne miejsce! Atmosfera bardzo przyjazna, a fryzjerzy naprawdę znają się... Ksenia Marta - ocena (1) Bardzo polecam, koloryzacja Air Touch wyszła idealnie! Marta