LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Weronika - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! Profesjonalizm,... Weronika Bartosz - ocena (1) Gorąco polecam! Bartosz Beata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru i strzyżenia, gorąco polecam :) Beata
Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z metamorfozy u Pana Bartka. Efekt końcowy był taki,... Paulina Angelika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Konsultacja w miłej atmosferze nastawiona na... Angelika Patrycja - ocena (1) Była to moja pierwsza wizyta, wrażenia są pozytywne. P.Monika jest... Patrycja Dominika - ocena (1) Super ! Super ! Dominika Oliwia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu, a cała wizyta przebiegła w miłej atmosferze! Oliwia Bogna - ocena (1) Salon godny polecenia. Bogna Ewelina - ocena (1) Najlepszy salon w jakim byłam do tej pory. Dbają o klienta jak nigdzie... Ewelina Hania - ocena (1) To miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto szuka... Hania Małgorzata - ocena (1) Super, mimo iż to tylko konsultacja i w dodatku darmowa, to jestem miło... Małgorzata Zofia - ocena (1) niesamowita atmosfera, cudowni ludzie i doskonałe strzyżenie. Zofia Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam! ️ Ania Izabela - ocena (1) Gorąco polecam. Izabela Karolina - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera i doskonałe... Karolina Oliwia - ocena (1) Powiem tak, jestem zachwycona efektem, cieszę się że trafiłam na fryzjerów... Oliwia Larisa - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana Patryka. Otrzymałam... Larisa Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, mila obsługa i piękny efekt końcowy.... Katarzyna Joanna - ocena (1) Włosy są tak ścięte, że po myciu same się układają. Dziękuje Joanna