LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Kornelia - ocena (1) Koloryzacja wyszła perfekcyjnie! Patryk świetnie doradził odcień, a efekt... Kornelia Kaśka - ocena (1) jestem pod ogromnym wrazeniem całego salonu, ludzie, wystropj, wiedza i... Kaśka Patrick - ocena (1) strzyżenie męskie u Patryka jak zawsze najlepsze Patrick
Bernadetta - ocena (1) Dziękuję za strzyżenie takie jak chciałam. Bernadetta Paulina - ocena (1) Salon lamerie to absolutna perełka! Już od progu czuć wyjątkową atmosferę... Paulina Kamelia - ocena (1) To nie jest zwykły salon fryzjerski to absolutna oaza piękna i pozytywnej... Kamelia Michal - ocena (1) Profesjonalna usługa ,dziewczyna była i mega chwali ,super salon Michal Lidia - ocena (1) Wow! Byłam dziś na koloryzacji jednotonowej i nie mogę się napatrzeć w... Lidia Mariola - ocena (1) Byłam ostatnio w salonie lamerie na farbowaniu wielotonowym i muszę przyznać,... Mariola Wiktor - ocena (1) Jestem absolutnie zaskoczony obsługą klienta i serdecznością personelu. Wiktor Basia - ocena (1) Byłam ostatnio w tym salonie na koloryzacji i muszę przyznać, że jestem... Basia Lidka - ocena (1) Byłam w salonie na koloryzacji i muszę przyznać, że to było niesamowite... Lidka Iwona - ocena (1) Zakład pełen profesjonalizmu. Obsługa na najwyższym poziomie, przemiła... Iwona Dominika K. - ocena (1) Serdecznie polecam usługi fryzjerskie w salonie Lamerie. W szczególności na... Dominika K. Sabina - ocena (1) Byłam na koloryzacji Air Touch w tym salonie i jestem absolutnie zachwycona!... Sabina Emilia - ocena (1) Świetnie wykonane czesanie ślubne. Efekt bardzo naturalny i trwały, a pani... Emilia Sylwia - ocena (1) Byłam dziś na farbowaniu i jestem naprawdę zadowolona! Kolor wyszedł pięknie,... Sylwia NIcole - ocena (1) Jestem zachwycona efektem! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam... NIcole Samanta - ocena (1) Mega zadowolona z koloryzacji! Kolor sztos, włosy wyglądają super, a... Samanta wiktoria - ocena (1) Jestem zachwycona efektem! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak chciałam... wiktoria