LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111

Vladyslav - ocena (1) Doskonała obsługa. Vladyslav Dominika - ocena (1) Super obsługa i atmosfera! Polecam!!! Dominika Dominika - ocena (1) Cudowne miejsce, atmosfera i efekt. Na pewno wrócę. Dominika
Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm, doskonałe umiejętności i mnóstwo taktu Magdalena Ewelina Szott - ocena (1) Pan Patryk to absolutny mistrz swojego fachu! Jego zdolności fryzjerskie są... Ewelina Szott Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalne strzyżenie. Marcin Iwona - ocena (1) Super! Polecam Iwona anna - ocena (1) Pan Patryk jest niesamowitym profesjonalistą z ogromną wiedzą , ktora sie... anna Paula - ocena (1) Super atmosfera w salonie, a koloryzacja i strzyżenie u Patryka na najwyższym... Paula Natalia - ocena (1) Bardzo polecam pana Patryka :) Natalia Oksans - ocena (1) Przecudowna atmosfera , niesamowity klimat , ekipa widac , ze soba... Oksans Katarzyna D - ocena (1) Oksana jest profesjonalną fryzjerką! Polecam! Ona zawsze robi piękne!... Katarzyna D Marta - ocena (1) Jak zwykle super, sprawnie i profesjonalnie. Marta Kamil - ocena (1) Polecam w 100 % Kamil Karolina - ocena (1) Rewelacja, jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz bardzo dziękuję Karolina Ewelina - ocena (1) Bardzo miła obsługa, strzyżenie swietnie wykonane, jeszcze tam wrócę polecam:) Ewelina Karolina - ocena (1) Bardzo miła, uzdolniona i konkretna fryzjerka! Wrócę do tego miejsca, bo... Karolina Aleksandra - ocena (1) Dziasiaj mialam przyjemność być klientką pani Oksany. Jestem bardzo... Aleksandra Aleksandra - ocena (1) Polecam ;) profesjonalne podejście, rady i miła atmosfera ;) Aleksandra Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miła atmosfera, pani Oksana dobrze się... Magda