LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111

Kinga - ocena (1) Piekny naturalny efekt koloryzacji, włosy po farbowaniu wciąż w dobrej... Kinga Oliwia - ocena (1) Moja pierwsza wizyta, serdecznie polecam! Super atmosfera, na pewno będę wracać Oliwia Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam! Pan Patryk to doświadczony fryzjer z super podejściem - z... Aleksandra
Beata - ocena (1) Bardzo miła obsluga. Włosy idealnie sciete i super wypielęgnowane. Polecam ️ Beata Marta - ocena (1) Bardzo polecam, to miejsce z całego serca, ponieważ bylam badzo zaskoczona... Marta Klaudia - ocena (1) Chłopak zadowolony :) Polecamy! Klaudia AniA - opinia (2) Perfekcja w obsłudze klienta. Indywidualność względem potrzeb klienta, jak i... AniA Adam - opinia (2) Strzyżenie u Patryka jak zawsze perfekcyjne Adam Ola W. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Salonie LAMÉRIE! Zapewnione zostały... Ola W. Katarzyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam za profesjonalizm, umiejętność słuchania i doradzania.... Katarzyna Ewelina - opinia (1) W końcu po rocznych poszukiwaniach po przeprowadzce do Gdańska znalazłam... Ewelina Karol - opinia (1) Skorzystałem Z usługi u Patryka, bardzo dobre strzyżenie, symetrycznie i... Karol Aneta - opinia (1) Super polecam fryzjer roku Aneta