LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Kamil - ocena (1) Polecam w 100 % Kamil Karolina - ocena (1) Rewelacja, jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz bardzo dziękuję Karolina Ewelina - ocena (1) Bardzo miła obsługa, strzyżenie swietnie wykonane, jeszcze tam wrócę polecam:) Ewelina
Karolina - ocena (1) Bardzo miła, uzdolniona i konkretna fryzjerka! Wrócę do tego miejsca, bo... Karolina Aleksandra - ocena (1) Dziasiaj mialam przyjemność być klientką pani Oksany. Jestem bardzo... Aleksandra Aleksandra - ocena (1) Polecam ;) profesjonalne podejście, rady i miła atmosfera ;) Aleksandra Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Miła atmosfera, pani Oksana dobrze się... Magda Anna - ocena (1) Mistrz brzytwy! Rewelacja ️ Anna Julia - ocena (1) Super wizyta, Pani Oksana wysłuchała moich pomysłów, ustaliłyśmy plan... Julia Eliza - ocena (1) Po wizycie u fryzjerki Oksany jestem naprawdę zadowolona! Usługi farbowania... Eliza Marlena - ocena (1) Przyjemna atmosfera, udzielenie profesjonalnych wskazówek dotyczących... Marlena Agnieszka - ocena (1) Świetny salon fryzjerski, mila obsługa, dobre kosmetyki! Agnieszka Klaudia - ocena (1) Przyjemny salon Klaudia Dawid - ocena (1) Salon godny polecenia :) Dawid Julia - ocena (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i nie ostatnia :) czułam się... Julia Tatiana - ocena (1) Extra!!! Bardzo zadowolona z wizyty. Tatiana Larysa - ocena (1) Dzień dobry. Dziękuję za przepiękną obsługę. Pracują profesjonalnie! Polecam.... Larysa Agnieszka - ocena (1) Pani Oksana obcinała włosy mnie i mojej mamie już drugi raz, jesteśmy bardzo... Agnieszka Sylwia - ocena (1) Mila, profesjonalna obsluga. Jestem bardzo zadowolona Sylwia Amelia - ocena (1) Gorąco polecam salon LAMÉRIE, profesjonalna obsługa, cudowna atmosfera, Pan... Amelia