LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111 (Letnica)

Adrianna - ocena (1) Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i efekt dokładnie taki, jak sobie... Adrianna Ksenia - ocena (1) Świetne miejsce! Atmosfera bardzo przyjazna, a fryzjerzy naprawdę znają się... Ksenia Marta - ocena (1) Bardzo polecam, koloryzacja Air Touch wyszła idealnie! Marta
Meggie - ocena (1) Niesamowite miejsce i ludzie, kolor wyszedł dokładnie taki jak chciałam. :) Meggie Iza - ocena (1) Salon jest nowoczesny i przyjazny, a fryzjer pełen profesjonalizmu i... Iza Bożena - ocena (1) Byłam kilka dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona! Kolor wyszedł... Bożena Erika - ocena (1) Jestem zachwycona! Koloryzacja wyszła perfekcyjnie, a strzyżenie idealnie... Erika Karolina - ocena (1) Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i na pewno nie ostatni! Profesjonalna... Karolina Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Patryka. W salonie panuje super... Aleksandra Lidka - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i świetne podejście do klienta.... Lidka Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Przemiła obsługa, świetna atmosfera i... Ania Maja - ocena (1) Byłam w salonie i jestem absolutnie zachwycona! Obsługa na najwyższym... Maja marlenee - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Przemiła atmosfera, wszystko czyste i zadbane.... marlenee Małgorzata - ocena (1) Salon fryzjerski godny polecenia miła atmosfera, profesjonalna obsługa i... Małgorzata Ala - ocena (1) To miejsce to perełka dzięki Adamowi i Patrykowi! Miałam dziś przyjemność... Ala Weronika - ocena (1) To była najlepsza wizyta u fryzjera, jaką miałam od lat! Salon od samego... Weronika Angelika - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! ️ Już od... Angelika Kasia - ocena (1) Extra ekipa, dostałam szczegółową konsultacje i osiągnęliśmy zamierzany... Kasia Aldona - ocena (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie i jestem zachwycona! Przemiła... Aldona Iza - ocena (1) Fantastyczny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i rewelacyjne... Iza