LAMÉRIE Salony Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdańsk, Starowiejska 60/111

Weronika - ocena (1) Piękny kolor włosów ! Pan Patryk zadba o to żeby włosy były perfekcyjne ️ Weronika Ewka - ocena (1) Jak zawsze rewelacja Pozdrawiam i polecam Ewka Sandra - ocena (1) Najlepsze koloryzacja jaką w życiu miałam, świetna atmosfera, piękny wystrój... Sandra
Paulina - ocena (1) Nigdy nie byłam bardziej zadowolona jak po wizycie z Panem Patrykiem! Obsługa... Paulina Elżbieta Maria - ocena (1) lamerie fryzjer Gdańsk - serdecznie polecam. Nigdy nie miałam lepszej fryzury. Elżbieta Maria Sis - ocena (1) Najlepsza kolaryzacja w mieście Sis Klaudia - ocena (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista o cudownej osobowości, miły,... Klaudia Agnieszka - ocena (1) Cudowny salon, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera Agnieszka Angelika - ocena (1) Bardzo polecam. Fryzjer umie doradzić. Strzyżenie perfekcyjne, zabieg... Angelika Aleksandra - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie! Z pewnością, to nie ostatnia wizyta w tym... Aleksandra Agnieszka - ocena (1) Wrażenia po mojej pierwszej wizycie w salonie fryzjerskim LAMÉRIE są jak... Agnieszka Szymon - ocena (1) Wizyta u Patryka - mega, przyjazna atmosfera, super wykonanie, cenne rady... Szymon Joanna - ocena (1) To była moja pierwsza i na pewno nieostatnia wizyta w Lamerie. Jestem bardzo... Joanna Claudia - ocena (1) Super happy!!! Claudia Klientka - ocena (1) Patryk to świetny fryzjer! Polecam każdemu :) Klientka Karolina - ocena (1) Polecam ten salon :) Karolina Bartosz - ocena (1) Szybko ,sprawnie i wzorowe strzyżenie. Dziękuję ;) Bartosz Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona :) włosy super zrobione :) polecam Karolina Klaudia - ocena (1) Pan Patryk jest profesjonalistą, a przy tym kontaktowym miłym człowiekiem. Aż... Klaudia Karolina - ocena (1) Bardzo polecam! Super miła obsługa a efekt końcowy fenomenalny ️ napewno wrócę! Karolina