Przychodnia Weterynaryjna AniCura ANIMAL.MED

Weterynarze

Gdańsk, gen. Charlesa de Gaulle 8

Nie potrzeba komentarza. (1) ...supeer pod kazdym wzgledem...... Domi Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi, profesjonalizmem i... Beti i susły SUPER! JEDYNY WETERYNARZ DO KTÓREGO LUBIE CHODZIĆ :) Quido (1) Nie ma chorubska, które nie zostało szybko zdiagnozowane i wyleczone. Czy... Quido
Czemu tak brudno w poczekalni (2) Weterynarz dobry, ceny przystępne, tylko czemu tak tam jest brudno, od lat... Magda Rewelacja! (1) Nie ma co się dużo rozwodzić, naprawdę fantastyczny gabinet weterynaryjny.... Asia Bardzo polecam (1) Bardzo przyjazny i profesjonalny gabinet dla zwierząt. Mają bardzo dobre... Małgorzata Polecam! (2) Fajny gabinet. Sporo sprzętu, trafna diagnoza. Krótko i na temat. Polecam! Zbigniew Polecam bez 2 zdań rewelacja (1) Trafne decyzje i dobre podejście do zwierząt polecam . Adam super doktor dla kota (1) Bardzo przyjazna lecznica. Po raz pierwszy mój kot został właściwie... Kasia Bardzo dobry lekarz (1) Lekarz z pasją i bardzo dobrym podejściem do zwierzaczka. Trafna diagnoza na... Katarzyna Sterylizacja (1) Udaliśmy sie z naszą sunią na sterylizację do pani Marty. Sunia została... Patrycja i Andrzej Najlepszy weterynarz w Gdańsku (1) Doktorzy z wielkim oddaniem ratowali mojego kota. Szybka i trafna diagnoza,... K. POlecam właścicielom fretek (1) Weterynarze z pasją, wiedzą i sercem, ekspresem zdiagnozowali i postawili... BS Dobry gadziarz (1) Bardzo polecam, byłem z kameleonem. Zwierzę w innej lecznicy było leczone na... Miło Polecam :) (1) Pan Mirosław jest świetnym weterynarzem, który kocha zwierzęta. Już na... Patrycja spoko (2) Byłam z kotkiem na szczepienie. Akurat był dr Mirek/ Mlody wet z fajnym... Werka Polecam! (1) Polecam w 100%. Bardzo się cieszę, że w pobliżu mojego miejsca zamieszkania... Paulina Najlepszy weterynarz! (1) Pan Mirosław jest najmilszym i najlepszym weterynarzem, a jego żona jest... Gosia