Przychodnia Weterynaryjna AniCura ANIMAL.MED

Weterynarze

Gdańsk, gen. Charlesa de Gaulle 8

Ola - ocena (1) super zespół, pełen zaangażowania i empatii Ola Joanna - ocena (1) Mojego jamnika niemalże od początku gdy go przywiozłam z hodowli ma pod swoją... Joanna Agata Mioduszewska - ocena (1) Żadnym lekarzom nie ufam bardziej. Ogrom wiedzy, wspaniałe podejście zarówno... Agata Mioduszewska
Zoo - ocena (1) Najlepsi weterynarze w Trójmiescie Zoo Janusz - ocena (1) Bardzo świetni wetetynarze i bardzo pomocni. Janusz Renata - ocena (1) Od początku istnienia kliniki jestem jej klientką. Tak, to nie pomyłka, bo... Renata An - opinia (1) Najlepsi w Trójmieście. Zawsze chętni do pomocy. An Aga - opinia (1) Leczą skutecznie wszystkie moje psy gdy ja już tracę nadzieje. Są to... Aga Mateusz - opinia (1) Fantastyczna opieka weterynaryjna Mateusz Paulina - opinia (1) Najlepsza opieka weterynaryjna na jaką można trafić! Paulina Kasia - opinia (1) Lekarze profeska. Po wprowadzeniu Pani Recepcjonistki bardzo poprawiła się... Kasia Aneta Sikorska - opinia (1) Gryzłam się z wystawieniem opinii dotyczącej mojego królika Pusi. W dniu... Aneta Sikorska Najlepsi (1) Niezależnie od tego, jakiego sie zwierzaka posiada, chyba nie ma lepszej... ktosi Polecam z ręką na sercu!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że w końcu trafiłam na przychodnię... Marta Polecam!!!! Gabinet przy ul.Charlesa de'Gaulle'a (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Gabinetu animal med, właściciel oraz obecna Pani... Rafał Rewelacja! (1) Pan Mirek jest niesamowitym weterynarzem, specjalistą i dowcipnisiem! Usuwał... Agata Wszystko na najwyższym poziomie (1) Polecam ten gabinet dla każdego gryzoniowegomaniaka! :) Specjalizacja z... Aruru Polecam !!! :) (1) Wszystkim , którzy szukają profesjonalnego gabinetu dla swojego pupila... Martyna Legomina Polecam (1) Profesjonalizm. Wiedza i praktyka to idealne połączenie, które ma... Nieznany ok (1) profesjonaliści którzy kochają zwierzęta , polecam Tadeusz