Miejsce z klimatem (1) Jestem klientką Anima Cafe praktycznie od początków jej istnienia. Zaczynałam... Kasia Tragiczny czas obsługi (1) Poprosiliśmy o kawę, soki i ciasto. Do obsługi łącznie z nami 4 stoliki, max... Katarzyna Bardzo przyjemne miejsce (1) Bo sobotniej urodzinowej kolacji postanowiliśmy ze znajomymi przedłużyć nieco... Anna
Warto odwiedzić! (1) Kilkakrotnie byłyśmy w Anima Cafe, bardzo lubimy takie kameralne miejsca.... Daria i Asia Polecam (1) Mała, choć klimatyczna i przytulna kawiarnia. Miła obsługa. Serdecznie... Anetka duże rozczarowanie (1) Witam, Nie polecam miejsca Anima Cafe w Gdańsku. Lokal mały (3 stoliki) ,... Kristoff Oferta z groupon (1) Skusiłem się ofertą Groupon na naleśniki dla dwóch osób. Nie znałem wcześniej... Tomek Sześć z plusem (1) Jedzenie bomba- karmel jak domowy, lody obłędne...Za wystrój nagroda Nobla-... Przemek małe jest piękne, czyli Anima Cafe w trzech słowach (1) przemiła obsługa, pyszne jedzenie. ceny bardzo dobre jak na Stare miasto :)... sylwia wielkie rozczarowanie (1) Niestety nie polecam tego miejsca -bardzo rozczarowała nas wizyta w tym... avonka3 Siwy - opinia (1) Miło spędziłem czas. Siwy Bez opciachu (1) dobre koktajle szczególnie jak je przygotowuje sama szefowa,miło sympatycznie... marcelli