Dobry sklep! (1) Duży wybór fasonów i rozmiarów:) Szukałam prostych, codziennych i... iksi nowoczesne ciuszki dla przyszłej mamy (1) nowoczesne ciuszki, przyszła mama może się poczuć atrakcyjna i sexi, kupilam... Kasia Jedyny (1) Jedyny sklep w którym dostałam super jeansy w roz. 46 i nie był to... Monika
Jak najbardziej polecam:-) (1) Sklepik nie duży ale z klimatem.Wygodna przymierzalnia.Ubrania dobrej... Martyna godny polecenia (3) ubierałam się w tym sklepie w 1 ciąży a teraz w 2 i z przyjemnością tam... Kaja Pójdź i przekonaj się. (1) Profesjonalna, miła, życzliwa, serdeczna obsługa. Wyczerpujące informacje... Katarzyna Bork Gorąco polecam (1) Witam:) 4 lutego w danym sklepie zakupiłam spodnie i 2 bluzki,z których... Monika Polecam (1) Jestem już na finiszu ciąży. przez cały ten okres ubierałam się w tym... enamorada A ja niestety nie polecam ! (2) I moją opinię piszę w momencie użytkowania odzieży zakupionej w tej sklepie.... Jola POLECAM (1) Jestem na początku ciąży, więc moje przygody z odzieza ciazowa dopiero się... Przyszła mama najlepszy (1) zwiedziłam chyba wszystkie sklepy ciązowe w Trójmieście wiec mam porównanie.... Evie Polecam innym (1) Robiłem zakupy z żoną. Nie dość, że wybór różnorodny.... to miła obsługa... Rafał Super (1) Czysto, miło, przyjemnie, szybko i wcale nie jest drogo. Polecam serdecznie. Anka POMYŁKA (1) Sklep samym wystrojem i zapachem nie zacheca do zakupów, wybór bardzo mały i... Nika