Ankieta

Dzień dobry moi drodzy ! Mam małą ankietę, co robicie gdy widzicie wolno jadącego kierowcę na lewym pasie (akurat wyprzedza ciąg tirów)? a) siedzimy 1m20 cm od zderzaka b) mrugamy długimi /dajemy inne znaki c) przy najbliższej okazji wymijamy go i zręcznie zwalniamy, niech ma za karę d) miejsce na waszą odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

d)podziwiam debilizm takich forumowiczów. Że komuś chce się zakładać taki temat... zbyt dużo wolnego czasu chyba.pzdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic nie robię, szkoda zdrowia aby przejmować się czyimiś problemami emocjonalnymi. Jadę zgodnie z przepisami, mam zainstalowane kamerki, które zaoszczędzają bardzo dużo cennego czasu na udowadnianiu w przypadku kolizji kto, ma rację a i na parkingu potrafi zapamiętać kto spowodował np. otarcie i odjechał bez słowa przepraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodów (23 odpowiedzi)

Jakie firmy zajmujące się wynajmem długoterminowym polecacie? Nie ukrywam, że nie mam dobrych...

WYPOZYCZALNIA SAMOCHODOW OS (10 odpowiedzi)

Witam Czy moze ktos polecic mi dobra ,sprawdzona wypozyczalnie samochow na terenie 3miasta....

Gdzie kupic auto? (7 odpowiedzi)

Planuję kupić pierwsze w życiu auta, nie znam się na tym... polecacie jakieś miejsce gdzie jest...