zgadzam sie.
Posiadam 23 - letniego mercedesa. W tym roku miałem trochę czasu i poszukałem sam ubezpieczenia samochodu przez internet. Skorzystałem z porównywarki mubi, którą polecił mi znajomy. Dostałem od niego kod promocyjny i po wykupieniu lepszego ubezpieczenia niż te które miałem od kilku lat- zapłaciłem mniej. Byłem sceptycznie nastawiony do zakupów przez internet i nie wierzyłem do że dostanę bonus w wysokości 150 zł, a po 30 dniach od zakupu na moim koncie pojawiło się 150 zł. Także lepiej poszukać samemu i nie opłacać ślepo ofert, które kiedyś były atrakcyjne.
Tu masz link- kod , żeby porównać i odebrać bonus w mubi 150 zł po zakupie polisy:
https://mubi.pl/id-C5RN2F .
Jakie ubezpieczenie wybrałem- OC, NNW kierowcy i pasażerów , Assistance - Gwarantuje pomoc w nieprzewidzianych sytuacjach na drodze ( po awarii, po wypadku po kradzieży niektóre firmy holuja tylko po wypadku w którym jesteś poszkodowany, a jeśli ty jesteś sprawcą to musisz martwić się sam- taka różniaca, pisana drobnym maczkiem ) Limit holowania 500 km w Polsce, 250 km w Europie, samochód zastępczy, naprawa na miejscu zdarzenia, pomoc serwisowa, dostarczenie paliwa, wymiana koła, uruchomienie pojazdu przy awarii akumulatora. O dziwo zapłaciłem mniej o 350 zł niż dotychczas za większy zakres ubezpieczenia.