Anna Elżbieta Wiśniewska

Kancelarie notarialne

Gdynia, Świętojańska 69/1

Andrzej A. - opinia (1) Akt przygotowany i odczytany profesjonalnie, rzeczowo i w bardzo serdecznej... Andrzej A. Ewa Wroblewski - opinia (2) Pani Anna wspaniala , mila i bardzo profesjonalna Bardzo pomocna Ewa Wroblewski Grażyna Łapińska - opinia (2) Fantastyczna i profesjonalna obsługa we wszystkich obszarach notariatu. Miła... Grażyna Łapińska
Marta - opinia (1) Korzystałam kilkukrotnie z usług Pani Notariusz. Szczególnie cenię pełen... Marta Karol - opinia (1) Polecam, profesjonalizm i jakość usług na wysokim poziomie. Karol Mirosław - opinia (2) W transakcji byłem stroną sprzedającą nieruchomość. Przygotowałem komplet... Mirosław anna - opinia (1) Bardzo polecam Panią notariusz. Szybko, właściwie z dnia na dzień udało się... anna Kancelaria bardzo elastyczna co do terminów i wysokości taksy (1) Kompetentna, sprawna obsługa transakcji nieruchomościowej. Duża elastyczność... Wojciech profesjonalnie, miło i sprawnie (1) Korzystam od dawna z usług z tego notariusza, bo stawiam na najwyższą jakość... radca prawny Szczerze polecam (1) Pani Notariusz bardzo profesjonalna, rzetelnie wszystko wyjaśnia, służy radą... Michał Ocena (2) Nie byłem zadowolony z usług. Ceny wygórowane. Pracownicy jescze muszą... Alkaro Profesjonalnie i rzeczowo, a za razem miło i uprzejmie. (1) Rozpoczynamy działalność charytatywną i potrzebowałem ją sformalizować. Pani... Michał Kompetencja i fachowość. (1) Bardzo fachowo i sympatycznie przy okazji. Kolejny akt notarialny w tej... Astrades sp. z o.o. sk Michał - opinia (1) Bardzo wysoki poziom merytoryczny Pani Notariusz. Pomogła mi przy trudnej... Michał Ocena pracy kancelarii (1) Obsluga : wspaniala umiejetnosc radzenia sobie z sytuacjami... Miloslawa Michaux Pełen profesjonalizm (1) polecam tą kancelarię głównie z uwagi na sposób obsługi oraz rzetelność jej... w bardzo pozytywnie (1) Pani Notariusz jest bardzo uprzejma, cierpliwa i kompetentna. Zdecydowanie... nika666 Bardzo polecam (1) Pani notariusz bardzo miła, bezproblemowy kontakt. Profesjonalizm i miła... Klient Polecam, bardzo wysoki poziom świadczonych usług (1) Przemiła obsługa i bardzo przystepna cena Małgorzata Mazurkiewicz dogodna lokalizacja i godziny urzędowania (1) notariusz, do którego chce się wracać Adrian Kessler