Nelli - opinia (1) bardzo polecam Anie i jej wyczucie artystyczne Nelli ATUT Biuro Rachunkowe - opinia (1) Perfekcja, pomysłowość, szybka realizacja zlecenia. Gorąco polecam współpracę... ATUT Biuro Rachunkowe Adam - opinia (1) Bardzo szybka i profesjonalna realizacja projektów graficznych. Adam
Dorota - opinia (1) Profesjonanie i pięknie wykonane tablice graficzne. Polecam Panią Anię do... Dorota Antoni Koprowski - opinia (1) Wielokrotnie korzystałem z pomocy Pani Anny Kallas przy projektowaniu logo... Antoni Koprowski Ewa Jakóbczyk - opinia (1) Ciekawe pomysły ,dobre doradztwo i super kontakt Ewa Jakóbczyk Julita - opinia (1) Projekty Ani doskonale trafiają w oczekiwania klienta. Polecam serdecznie Julita Dorota - opinia (1) Z Anią współpracowałam najpierw na zasadach wolontarystycznych potem już... Dorota Piotr Daukszo - opinia (1) Szczerze polecam Fajne pomysły i udana współpraca nad doprowadzeniem ich do... Piotr Daukszo Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z projektów i współpracy. Pani Anna zaprojektowała... Ewa SpozyVczak - opinia (1) Najwyższe standardy, profesjonalne podejście, fachowa robota i najlepsze... SpozyVczak Profesjonalnie i niedrogo (1) Współpracowałyśmy przy projektach dotyczących regat SailBook Cup 2014 od... Aleksandra Warecka Polecam (1) Korzystam z uslug firmy Anny Kallas od dluzszego czasu I jestem bardzo... Wito polecam (1) Od roku regularnie korzystam z Anna Kallas Studio. Zleciłam wykonanie strony... JustynaS Polecam (1) Jestem zadowolony z współpracy. Jacek Graficzka na 5 (1) Wyrażam podziękowanie pani Annie za projektowane strony internetowej. Dzięki... Adrian Lipiński