Anna Lamęcka laryngolog

Witam, czy ktos byl moze u tej doktor? dobra jest? a moze ktoś poleci dobrego laryngologa najlepiej z przychodni NCM Kilińskiego. Pzdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Anna Lamęcka laryngolog

chodze do niej na Jagiellońską. konkretna i sympatyczna dr
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzieki za odpowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam wczoraj na Jagiellońskiej, przemiła pani doktor, kompetentna i konkretna, polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, to prawda jest przemiła w kierowaniu do innych lekarzy. Dziekuje bardzo, poczekam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mnie wyleczyła,jestem naprawde zadowolony.Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pierwszy rzut oka wydała mi się ostrą, niesympatyczną "babą". Ale już w gabinecie okazała się przemiłą kobietą. Warto być kulturalnym pacjentem, wtedy odpłaca podwójnie grzecznością i uśmiechem, a zarazem kompetencjami, profesjonalizmem i zaangażowaniem (zbadała mnie kompleksowo, pomimo że przyszedłem tylko na czyszczenie uszu). Ale widać po niej że buractwa nie lubi (byłem świadkiem awanturujących się pacjentów). Ja z wielką przyjemnością pójdę do niej na kolejną wizytę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak to prawda może się wydawać mało sympatyczna ,lecz wystarczy zamienić kilka słów i widać że wcale tak nie jest.Po pierwsze konkretnie i profesjonalnie podchodzi do pacjenta, po drugie widać że czuje pacjenta ,szacunek i konkretne porady.
Pani Anna ma ten dar.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...