ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: ginekolog Konrad Florczak

Fachowy, kompetentny i bardzo miły. Jak najbardziej polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prowadził moją ciążę. Bardzo polecam - bardzo fachowy, rzeczowy i kompetenetny. Trochę sardoniczne poczucie humoru, ale jeśli się to lubi - to jeszcze można się pośmiać;) Acha, no i strasznie dokładny, czasem aż upierdliwy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

jest fajny i mily drobiazdowy , dokladny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jest konkretny i rzeczowy byłam u niego kilka razy i mam zamiar poprosić go o prowadzenie ciąży. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

TO ŚWIETNY SPECJALISTA POLECIŁA MI GO MOJA PANI GINEKOLOG NAPEWNO SPECJALISTA POlecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdzie przyjmuje dr. Florczak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przyjmuje w Evi-Med w Gdynia na Biskupa Dominika i w przychodni NFZ na ul.Wrocławskiej w Orłowie. Teraz mogę sama potwierdzić, że jest bardzo dobrym lekarzem, z poczuciem humoru, konkretny choć jego wadą jest to, że się spóźnia na wizyty :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja również polecam! Byłam u Niego dopiero raz, ale jestem zadowolona. Mam pochwicę i przez to mało który lekarz był w stanie "normalnie" mnie zbadać. Dr Florczak zbadał mnie, podszedł do mojego schorzenia profesjonalnie; podczas wizyty były także żarty dla rozluźnienia atmosfery. To mój lekarz! Polecam! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

jest cudowny:P

Tak się składa, że prowadził również moją ciąże.
Jak się później okazało w szpitalu prowadził ją strasznie niedbale.
Chodziłam do niego prywatnie kasował mnie za każdym razem 150 zł za wizytę. A jak poszłam do niego tylko po to aby wypisał mi skierowanie do szpitala (ciąża po terminie), to nie dosyć, że mnie nie zbadał to jeszcze za wypisanie skierowania oczywiście też skasował 150 zł.
Pracuje w szpitalu na klinicznej, ale jeśli chcecie, żeby Wam jakoś pomógł to nie możecie na niego liczyć. Nie pamięta w ogóle swoich pacjentek i zleca dużo dodatkowych badań oczywiście za kasę i poleca swoich kolegów u których jest bardzo drogo. Podsumowując nie szczędziłam pieniędzy na badania w ciąży, ale wiele tych które zlecił były bezzasadne, jak później się okazało.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może coś się zmieniło od tamtej pory, chodzę do tego lekarza do NFZ a przyjmuje też w Evi-Med. Faktycznie jest rozstrzepany jakby ciągle nie miał czasu, ale mnie na przykład nie kierował na dodatkowe badania, za które musiałam płacić. Skierował mnie na echo serca płodu bezpłatne i jestem zadowolona, bo sprzęt meli super profesjonalny i dowiedziałam się, że będziemy mieli dziewczynkę :-). Dodatkowe płatne badania wręcz odradzał, tzn. stwierdził, że warto wydać na badania w 34tc, teraz nie pamiętam o jakie chodzi. Szkoda tylko, że w NFZ-cie gdzie chodzę mają kiepski sprzęt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale jest gejem czy nie??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

:-))) Fajne pytanie. A po czym poznać geja? Według mnie nic nie wskazuje żeby był takowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a czy ty Kostkap jestes rzecznikiem prasowym doktora Florczaka?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

może jestem.... ale tym razem wypowiadam swoje zdanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A SKĄD TO PYTANIE O TO CZY JEST GEJEM?
bardzo mnie ciekawi odpowiedź, bo znam dr już jakiś czas i nie wiem co na to wskazuje czy jest gejem czy nie jest;
Swoja drogą bardzo cenie dr jako lekarza i polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja już nie jestem zadowolona z tego lekarza. Byłam dzisiaj na wizycie i dałam mu wyniki echa serca płodu, które robiłam w innej przychodni. W ogóle nie przeczytał co lekarz napisała, tylko rzucił okiem na zdjęcia usg stwierdzając:"wygląda na to, że wszystko w porządku". Tak jakby liczył na to, że mu powiem czy coś jest nie w porządku, bo na pewno czytałam diagnozę. Nawet nie spytał czy już wiem co się urodzi, gdyby nie echo serca, nawet po dzisiejszej wizycie nie wiedziałabym, choć pewnie gdybym faktycznie nie widziała to bym się upomniała o sprawdzenie. Był strasznie niewyspany, ziewał i jednocześnie mówił tak, że go często nie rozumiałam. Nie wiem co o tym myśleć...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nadal ciągle temat dr upodobania? skąd takie pytanie się nasunęło; nie wiem jak prowadzi ciąże natomiast wiem jak leczy ginekologicznie-> tu jest fachowcem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

No to mogę tylko powiedzieć, że do prowadzenia ciąży podchodzi zbyt nonszalancko, czego przykładem była moja ostatnia wizyta, którą opisałam wyżej. Jestem zawiedziona i już bym do niego nie poszła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

no dobra to teraz powiedz skąd przypuszczenia o dr upodobaniach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja nie zadawałam takiego pytania, to pytanie zadała ~*P. Szczerze mówiąc nie mam potrzeby wiedzieć takich rzeczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

korzystam z usług tego lekarza i jestem bardzo zadowolona naprawdę polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

od kiedy potrzebne jest skierowanie do szpitala dla ciężarnej po terminie więc się nie dziwię że wizyta kosztowała???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalna bzdura jest to co pani wypisuje! jestem pacjetka dr Florczaka od 2 lat i nigdy nieodczulam by Dr zalezalo na pieniadzach czy zeby podchodzil do pacjentek "ilosciowo"!! takich lekarzy ze swieca szanowna Pani
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dwa lata to malo!
A po drugie gdyby nawet dziesięć, to jak można mieć czelność pouczać inną pachentkę lub kwestionować opinię innej osoby? To chore!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda lekarz z powołania,polecam super.

nie polecam tego lekarza, bo to lekarz sadysta!!! W ogóle nie obchodzi go,że pacjentke boli. odpowiada, że musi boleć. korzystałam z róznych ginekologów, ale ten jest najgorszy.poszłam na usg dopochwowe i myślałam, że nie wytzrymam do końca z bólu. miałam wrażenie,że robi to po raz pierwszy. U innych lekarzy to badanie było bezbolesne. Następnie badanie na dotelu robione na siłę. Wyszłam obolała po badaniach. skorzystałam z wizyty, bo musialam pilnie zrobić badania a moja doktor była na urlopie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jeśli chodzi o tego lekarza jesli można go tak nazwać to TRAGEDIA to co zrobił z moja siostra a nie mowie jak potraktowal mnie w ciazy to szok, wycial jej jak mowil polowe szyjki macicy bo miala jakies zmiany, w konsekwencji ma jej znikomy kawalek nie zrobil przy tym bardzo waznego badania o czym sie niestety dowiedziala dopiero po zmianie lekarza.
Mnie osobiscie oskarżyl o jakies plotki na jego temat, lekarz dramat i faktycznie jakos malo zainteresowany badaniami !!!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

A mi sie wydaje, ze ktos chyba nie lubi tego pana osobiscie - dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba , a mozliwe nawet wiecej niz te dwie ostatnie?
I niechby one chociaz mialy sens. Cos dzwoni - tylko gdzie ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zastanów sie co piszesz, jak mozna lubic/nielubic lekarza? Idziesz sie do niego leczyc czy podyskutowac jak z kumplem?
Twoja wypowiedz niema wogole sensu - " dwie ostatnie opinie napisala ta sama osoba " - bzdura totalna - jestes administratorem ze masz takie wtyki !!!!! Myslisz ze ktos tu obraza tego lekarza z NUDÓW, po to jest te forum zeby przestrzec kolejny kobiety przed tym "lekarzem"

A JA TAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PANA DR I MOGĘ GO POLECIĆ Z CZYSTYM SUMIENIEM. KOMPETENTNY, DOKŁADNY, MA PODEJŚCIE DO PACJENTKI A CO NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY NIE ON TO JUŻ DAWNO BYM UMARŁA. TYLKO JEMU MEDAL SIĘ NALEŻY! BO NIE SPOTKAŁAM INNEGO LEKARZA O TAK WIELKIM SERDUCHU!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co można wymagać od lekarza, który mi obolalej u jego przyjaciela dentysty mówi;" no kobity to tak psują się od góry i dołu. Ciekawe jakby to było tam wierzyłem powiercić?"

Mi nie bylo do śmiechu, ze lekarz może byc tak zboczony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

" ciekawe jakby to było im tam wiertłem powiercić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podzielam zdanie w 100%!! Prawdziwy TYRAN!! Myślałam że już nie wyrobie na fotelu, prawie się popłakałam z bólu a on tylko krzyczał że co jest ze mną:/ Lekarz tragedia!! Nikomu nie polecam!!

i na pewno jest GEJEM!! To tłumaczy dlaczego wyżywa się na swoich pacjentkach:/ Nigdy nie przeżyłam tak potwornej wizyty!

nie jest gejem i jest bardzo delikatny i przemiły, przynajmniej dla mnie taki był
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

To chore...
Brzmi jak podniecenie

KOBIETO ZASTANOW SIE CO PISZESZ???!!!
BADANIE GINEKOLOGICZNE NIE JEST BADANIEM BOLESNYM!!! JAK MOZNA " NIE WYROBIC Z BOLU!!!?? BZDURY
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zdrową kobietę z reguły nie boli, jeśli lekarz nie przegina z rozszerzeniem wziernika. Kobiety cierpiące na różne choroby ginekologiczne często zwijają się z bólu, jedną z takich chorób jest np endometrioza a także wszelkie stany zapalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba przasadzasz...!! USG w ogole nie boli!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

u gr Grzybowskiej boli, zwłaszcza gdy tłucze sondą (głowicą) po szyjce i to z premedytacją, u innych lekarzy to nie boli, mam porównanie.
Najwyraźniej miałaś szczęście i nie trafiłaś na takiego lekarza który nie ma wyczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

TO WSPANIALY SPECJALISTA I BARDZO MADRY CZLOWIEK NAPISAL KSIAZKE NA PODSTAWIE SWOICH WIELOLETNICH BADAN DOTYCZACA ONKOLOGI SZYJKI MACICY. CUDOWNIE ROZNIEZ ZAJMUJES SIE WSZYSTKIMI INNYMI PRZYPADKAMI W GINEKOLOGI NIE WYLACZAJAC CIAZY. GORACAO POLECAM JEST LUDZKI I DELIKATNY.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niestesty znam kulisy powstawania tej książki. Ona jest dziełem profesora, a nie jego...

Nie pieprz głupot gdy pojęcia nie masz, że książkę tą pisał dla niego nieżyjąca już biedny profesor. Przynajmniej większą jej część aby dorobić do renty!

Cham i prostak, to wszystko co można o nim powiedzieć, nie wspominając jego pseudo 'żarcików" na poziomie kierownika ekipy budowlańców.

Jak pacjentka zachowuje się jak chamka i prostaczka to dr chciał być na tym samym poziomie zapewne.
Tak, bardzo mądry człowiek przy badaniu delikatny, jako lekarz bardzo życzliwy i dobry. Polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

moją ciążę tez prowadzi dr Florczak i jestem zachwycona, żebym nie musiała płacić przyjmuje mnie teraz na nfz w przychodni, na wszystkie badania kieruje w nfz-cie również, zawsze przy badaniach jest dokładny wszystko mi pokazuje na monitorze i tłumaczy, jest troskilwy pyta zawsze o samopoczucie itp, ufam mu jako lekarzowi w 100% a i oczywiście jest zabawny, co sprawia że atmosfera na wizycie nie jest zawiesista. Polecam:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja jestem z Białegostoku zrobił mi kolposkopię tak że az poszła mi krew!! i doprowadził do zapalenia macicy mam tam płyn i leczę się już miesiąc i nie wiadomo co będzie nie polecam jak ktoś chce to mam całą dokumentacje -która stwierdza brak nadzerki (ktora ten lekarz leczyl) i to ze mam zapalenie pokolposkopowe i co wy na to NIE POLECAM NIE POLECAM!!!!!!!!!BRUTAL I NIESTERYLNIE ROBI WSZYSTKO NIE POLECAM!!!

witam, śmieszne jest to co piszesz, kolposkopia to badanie nie zabieg i polega na oglądaniu, więc jak może mieć powikłania?Ja polecam go z czystym sumieniem, a mało tego powiem ze zanim się wybrałam do niego to sprawdziłam jego kompetencje i mogę śmiało powiedzieć ze takich lekarzy w Polsce jest może 3 (lekarzy o takiej wiedzy dot. zmianom na szyjce macicy oraz na sromie). Także ja polecam, i błagam dziewczyny nie czytajcie takich głupot.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

ja idę do pana Dr w tygodniu. i chętnie poznam "żarciki" pana dr :) każdy ma swoje upodobania. mam nadzieje że szybko wejdę i szybko wyjdę bo nie lubię lekarzy w ogóle :P ale jak trzeba to idę. W Evi Medzie leczę się nie od dziś i wiem że aja tam samych specjalistów :) Pozdrawiam :)

zgadadzam sie w calosci, Pan doktor posiada ogromna wiedze i tak madrych ludzi malo w Polsce , poswieca sie temu co robi , znalam go jako kolege znajomych , slyszalam o jego zaangazowaniu, i w koncu trafilam jako pacjentka w pilnej sprawie i przyjal mnie w przychodnie nie naciagajac na wydatki , tak jak niektorzi pisza, zlecal badania na przyklad echo serduszka w przychodni NFZ gdzie jest dobry sprzet ( Gdynia Dabrawo ) serdecznie poprowadzil moja ciaze i teraz mam zdrowego synka 2 latka , dziekujemy Konradzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

bardzo dobry lekarz! oprócz, co najważniejsze, fachowej konsultacji nie ominie was też sympatyczna pogadanka :)

Kolposkopię, której strasznie się bałam zrobił bardzo delikatnie, cały czas sympatycznie mnie zagadując, żebym się nie denerwowała. Żarciki rzeczywiście ma specyficzne, ale wszystko w granicach dobrego smaku. Moja opinia jest taka, że bardzo angażuje się w swoją pracę i zależy mu na zdrowiu pacjentek.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak najbardziej przyłaczam się do tej wypowiedzi!!!

Oczywiście, że brutal i bardzo wiele o nim wiem. Bawi to bawienie się "w kobietach!" Nie pojmuję,że jeszcze nie siedzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.znanylekarz.pl/40171/konrad-florczak/ginekolog/gdynia-bialystok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo dobry lekarz ludzie zawsze będą się czepiać dobrych specjalistów bo zazdroszczą że ktoś jest lepszy niż oni powodzenia.

dobrze że są jeszcze u nas tacy dobrzy lekarze .

Polecam,doskonały fachowiec.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie polecam, przez niego poroniłam
to była moja pierwsza ciąża, która jak dla mnie była cudem, teraz od kilku miesięcy nie mogę więcej zajść
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

nieraz lekarz nie może nic na to poradzić że któraś pacjentka nie donosi ciąży a na drugie dziecko może jest jeszcze za wcześnie trzeba odczekać parę miesięcy powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

moją ciążę prowadził dr florczak i byłam bardzo zadowolona, zresztą jestem nadal. zawsze kieruje na wszystkie niezbędne i dodatkowe badania, można z nim spokojnie porozmawiać i zawsze zadzwonić z każdym nawet banalnym pytaniem. bardzo dokładnie sprawdzał wszystko na każdej wizycie, no i z prywatnej kliniki zabrał mnie do przychodni w orłowie żebym nie musiała płacić. i co bardzo ważne przed wypisaniem antykoncepcji kieruje na badania, żeby nie było później niespodzianek.polecam

Wlasnie kilka tygodni temu tez trafilam do doktora i uwazam, ze jest super lekarzem. Nie spieszy sie i wszystko tlumaczy. Bylam bardzo zadowolona

a tak na marginesie, ktoras z Was wspomniala, ze napisal ksiazke, to ile on ma lat w takim razie?

tyle na ile wygląda a wygląda świetnie ja bym liczyła na przed czterdziestką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale on mocno siwieje więc raczej ma więcej niż 40 i taki trochę zdziwaczały jak to u ginekologów się przytrafia. Szczególnie u "tych".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet kilka książek. Zdjęcia robi ? Ciekawe czy informuje o tym pacjętki?

Bardzo profesjonalny, pasjonat-naukowiec, otwartoscią i poczuciem humoru eliminuje dystans lekarz-pacjent oraz skrepowanie pacjentek, szczerze polecam.

pasjonat czego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest gejem i dobrze! Nie rozumiem tutejszych dywagacji. Ja tego lekarza wybrałam właśnie dlatego , że w tej specjalizacji to wprost zaleta. Nie muszę się krępować, on jest zajęty leczeniem , a nie problemami z jakąś kobietą. A to , że jest taki milutki i cieplutki jakoś da się wytrzymać. A lekarzem jest dobrym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gej??? To jakaś bzdura!!!! Nic na to nie wskazuje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem po zabiegu elektrokonizacji szyjki macicy ,zabieg przeprowadzony profesjonalnie i z zainteresowaniem pacjentką .Fachowiec !Mógł zlecić płatne pobranie wycinków a nie zrobił tego .Zapłaciłam tylko za kolposkopię wizyta była darmowa (moja pierwsza ) a wycinki pobrał mi na Wrocławskiej w Gdyni za darmo ! Zabieg miałam na Sojowej w Gdyni Dąbrowie darmowy -opieka ,troska !wielki szacunek dla lekarza,pielęgniarek i anestezjologa !Cały czas byłam pod wspaniałą opieką i troską jakbym tam była jedna a było nas więcej wszystkie równo traktowane !DZIĘKUJĘ !!!!:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chciałam jeszcze dodać ,żeby zaspokoić ciekawość...ma 41 lat ....mój rówieśnik :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

i mój rówieśnik i nie jest gejem, bo znam Go nie jako lekarza :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

gej nie gej ; kogo to moze iteresowac ,kobiery czy wy jestesci szalone , on jest pomylony , sadysta .zrobil mi zabieg bez mojej wiedzy ,wmowil mi ze to bylo tylko badanie.a wy sie zajmijcie lepiej soim zdrowiem a nie jego orietacja i jego latami . on co innego robi a co innego mowi.jemu jest potrzebny lekarz od glowy.ja go tez znam nie jako lekarza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

to prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pytanie do pani urszuli , co to oznacz ze pani zna florczaka jako nie lekarz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem pacietka doktora , prowadzi moja ciaze , i odnosze wrazenie ze pan ten nie jest normalny , mam zamiar przenies sie do innego lekarza. pragne urodzic zdrowe dziecko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie jestem zadowolona z tego lekarza , on wogole jest beznadziejny. nie sucha co do niego sie mowi.pol roku temu poronilam i obawiam sie ze to tez przez tego lekarza.to jest dziwak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie polecam Florczaka.Poszłam do niego do evimedu to był miły i bardzo uprzejmy,nawet skierował mnie do przychodni zebym nie musiala placic za wizyty,gdy zaczełam chodzic do przychodni to juz nie był ani miły ani uprzejmy,przeciwnie,traktował mnie jak zło konieczne,o niczym nie informował,sama musialam sie dopytac,jak spytalam o plec dziecka to dostałam opierdol ze co mnie to obchodzi! po porodzie jak przyszlam na kontrolne badania jako ostatnia pacjentka to stwierdzil ze mam tupet przychodzic tak pozno bo on konczy pracę,ze jestem niewychowana itd..nie wiem czym zasłużyłam na takie traktowanie,wtedy grzecznie sie najpierw spytalam położnej czy doktor mógłby mnie jeszcze przyjać,powiedziala ze tak a potem zrobil mi tą awanture.juz nie wspomne ze za kazdym razem musialam czekac 2 godziny na swoją umowioną wizyte na korytarzu tak jak inne kobiety
Słuchajcie koszmar,jesli chcecie byc ignorowane to prosze,ja do niego wiecej nie pojde

nie ma to jak komentowac swoje wlasne komentarze:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

moze pani jeszcze nie doswiadczyla jak pan doktor potrafi byc arogancki .zycze tego doswiadczyc ,to jest dla pani natali zyczenie.byla pacietka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie jestem zdowolona z tego lekarza , on bardzo kreci , raz mowil mi ze mam powazne zmiany pozniej mowi ze jest ok.a niestety choroba jest ,zmieniam lekarza ten to jest tragedia.moze on przesto ze jest gejem to jest pomylony oni sa zlansowani.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czeka mnie kolposkopia,więc do kogo mam się zgłolsić,może któraś z Pan mi doradzi.Boję się strasznie,każda wizyta u ginekologa okrponie przezywam.Szukam informacji na ten temat tak dotarłam na to forum.Chciałabym żeby kolposkopia była wykonana profesjonalnie.Proszę o pomoc,radę.Oczywiście w grę wchodzi Trójmiasto.Z góry dziękuję.

Co do kolposkopii to polecam Ci tego właśnie Lekarza. Jak zobaczyłam, że jest autorem książki i czytałam info o nim jako specjaliście, to 'nie miałam wyjścia'. Jest dokładny, wszystko tłumaczy pokazując jednocześnie na ekranie. Mogłam się wypytać ile wlezie. Jednocześnie jest w pewien sposób zabawny, chociaż nie słownie :) Ogólnie wizyta na luzie.
Ja miałam dzisiaj kolposkopię. Robiłam jakiś rok temu cytologię, z wynikiem 3 grupy. Następnie dwa razy powtórzyłam cytologię i wyszła 2 grupa, w międzyczasie leczyłam się globulkami etc. Na wszelki wypadek poszłam na kolposkopię i okazało się, że niestety mam dysplazję i trzeba ciąć.. Pomimo, że wizytę miałam prywatnie, to skierowanie na zabieg dostałam na NFZ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie polecam go, jesli chodzi o leczenie jest fatalny ,kolposkopie mi robil bolesnie ,to zalezy czy ma dobry dzien to ujdzie. to ze daje skierowanie na zabiegi na nfz to tez zadna laska wiele zabiegow jest refundowanych .mozesz isc do niego na kolposkopie ale sa jeszcze inni lekarze tez wiarygodni.ja do niego juz nie chodze mam dosyc jego beszczelnosci , udaje grzecznego i delikatnego ale to tylko pozory .dziewczyny nie dajcie sie nabrac ,kiedys mnie potraktowal beszczelnie jak poronilam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ślicznie dziękuję za odpis.Cóż u mnie podobna historia PAPA III CIN2,ale to przy infekcji,przeszłam leczenie globulkami kolejna cytologia była już pozytywna,Jednak jestem w grupie ryzyka wiec chciałabym to sprawdzić.Choć przyznam szczerze,strach mnie paraliżuje-niestety.
Jeśli mogę jeszcze zapytać ile trwa to badanie?I jaki jest w tej chwili koszt kolposkopii? Trochę intrygujące cyt. ...zabawny,chociaż nie słownie(?)Pozdrawiam.

lenka nie boj sie tego badania ,dasz rady ,jesli chodzi ile to trwa to zalezy od lekarza jak mu cos bedzi sie nie podobac w wyniku to troszku to potrfa.ile to kosztuje teraz to nie wiem ja placilam 150zl rok temu.jesli chodzi o cyt. zabawny ,nie slownie to nie wiem karzdy osadza ludzi inaczej ,dla mnie on nie jest zabawny,dla przyciagniecia pacietek to karzdy obiera rozne pozy.wszysko dla kasy , tych ginekologow jest pelno i karzdy sie przymila zeby do nich przychodzic.i jeden uwaza sie lepszy od drogiego.pan doktor taki jest udaje tylko milego a brak slow.a na badanie to mozesz sie tez starac nfz jest refundowane

to bardzo dobry ginekolog.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Leczę się u dr. Florczaka od sześciu lat ,w mojej ocenie to wybitny specjalista w swoim fachu a szczególnie w kolposkopii.Dobro pacjentki stawia na pierwszym miejscu.Zawsze miły i taktowny.Tylko On znalazł mi zmiany nowotworowe .chociaż inni lekarze twierdzili .że jestem zdrowa.Serdecznie polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

super specjalista..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

taki super specialista ze mnie leczyl 3lata bez efektu ,jak poszlam do innego lekarz to dopiero teraz wiem co to znaczy prawidlowe leczenie.kazdy ma inne zdanie, ja mialam bardzo powazne problemy i mam zal do doktora florczaka ze mnie zle leczyl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

miły ,sympatyczny ,kulturalny p doktor..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Z Panem DR. mialam pierwszy raz do czynienia przy kolkoskopii i szczerze mowiac nigdy w zyciu nie spotkalam sie z taka troska i uprzejmoscia a bylo to na FNZ. Okazalo sie ze musze miec zabieg, ktory bedzie mi wykonywal rowniez Pan Dr. No i wtedy po zabiegu odnioslam wrazenie jakbym miala do czynienia z zupelnie inym lekarzem, pomyslalam sobie ze to pewnie przez zmeczenie bo mial w tym dniu kilka kobiet do "zoperowania", ale czytajac te komentarze sama nie wiem. Musze isc koniecznie na wizyte pokontrolna i troche sie boje, wydawalo mi sie ze pomiimo niezbyt przyjemnego traktowania mnie po zabiegu jest On naprawde dobrym fachowcem, ale nie chce znow trafic na jego"zly humor". Jaka jest alternatywa, jaki jest dobry ginekolog w Gdynii zajmujacy sie tematem chorob szyjki macicy?

a ja miałam do czynienia z p.dr cztery razy ,bo jestem jego pacjentką i za każdym razem był bardzo uprzejmy ,nie wydaje mi się żeby miał ,,humory,,super lekarz...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie jestes jedyna ktora pan doktor zle potraktowal,moze i on jest dobrym lekarzem ale ja do niego juz nie chodze,dla mnie to on jest zmienego charakteru lubi byc mily ale to pozory .te pacietki ktore jeszcze nie poznaly pana doktora w zlym humorku to ktoregos dnia poznaja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

przepraszam pania , ale pani miala moze szczescie ze pan doktor nie mial tego dnia zlego humoru. jestem z zawodu psychologiem i wiem kto jest mily od zawsze a kto tylko udaje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

co to znaczy,że zle potraktował ???

Drogie Panie to u jakiego doktora najlepiej zrobić kolposkopię?Bardzo zależy mi na LUDZKIM podejściu do pacjentki tylko tyle,a może aż!?
Najlepiej gdyby była to kobieta...Bardzo proszę o pomoc.

Ja robiłam kolposkopię na Dabrowie ( Sojowa ) na NFZ. Na badanie czekałam tydzień czasu ( miałam robiona 30.10.2012 ). Jestem bardzo zadowolona.....po kolei mówił co będzie robił. Bardzo polecam

Czemu tak się doktora czepiacie? Człowiek poświęcił życie pracy .
Ma doły emocjonalne, bo tak się kończy samotne życie . Ale chłop stara się jak może. Więc proponuję wyluzować . A jak któraś potrzebuje głaskania to na masaż....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

bardzo dobry lekarz uratowal zycie mojej siostry . dziekuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

super lekarz,,
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

tak sie zgadzam ze pan doktor jest bardzo dobrym ginekologiem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

pan doktor prowadzi moja ciaze i jestem zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Oj nie , ginekolog szczególnie powinien być normalny stabilny i serdeczny. Frustracja starzejącego się samotnego gościa nie usprawiedliwia jego zachowań i tego jak traktuje pacjentki jestem pielęgniarką i słyszałam niejedno o nim . I się nie dziwię ,że tak o nim tu piszą.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

oj,wielka mi sensacja...piszą bo lekarz jest w punkcie zainteresowania,pewnie to niezwykły lekarz .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

oj, to podstarzały frustat z masą kompleksów. Co sie odbija na pacjentkach sama to odczułam. Już nie jestem jego pacjentką.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

to jest człowiek ,który posiada kulturę...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 15

bardzo dobry specjalista , lecze sie u niego i jest bardzo mily .kazdy ma dobre i zle dni ale najwazniejsze ze jest gobrym ginekologiem , prowadzi ciaze mojej kuzyni i tez jest zadowolona.polecam pana doktora
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

bardzo dobry.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

wszystkiego najlepszego dla p.doktora...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

pozdrawiam...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan dr NIE JEST gejem. Pracowałam z nim parę lat - on jest rozwiedziony :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gdzie prywatnie mozna wykonac koloposkopie u dr Florczaka?

W evi medzie

Mam pytanie w jakim szpitalu przyjmuje dr Florczak??

pani iwonko czy chce pani skontaktowac sie i porozmawiac o florczaku, prosze o kontakt
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

MAtko jakie bzdety, ja bylam na kolposkopi doslownie tydzien temu w przychodni na dąbrowie w Gdyni, pełna profeska, delikatnosc, no nic nie poradzi pewnie jak ktos oczekuje luksusu na badaniu kolposkopowym czy USG, ale ja mimo ze nie znosze tych badan i sie spinam co poteguje niewygode, nie odczułam zadnego bólu czy dramatu.
Usłyszalam konkrety, wszystko mega grzecznie, czasem az za bardzo nawet.

Ktos ma jakis film zeby robic tem,u panu koło tyłka, bo jak szukalam opini to znalazłam pare perełek jakiejs frustratki.

Ludzie ja osobiscie nie jestem fanką promowania kultury gejow, ale naprawde koło d*py mi lata jakiej orientacji jest lekarz, jesli swój zawód wykonuje skrupulatnie.

Wiec po co wogoole wywlekanie takich tematów i na siłę psucie opini naprawde dobremu lekarzowi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

pan doktor nie robi badan w dobrowie-dobrowce tylko zabiegi

oczywiscie ze robi i sadzac po kolejce do kolposkopi jak tam byłam, to nie jest jakas nowosc. Sprawdz sobie na stronie przychodni, bo wizyte umawiałam własnie poprzez kontakt na ich stronie.

w dąbrowie p.doktor wykonuje i badania i zabiegi i jest w tym najlepszy,pozdrawiam p.doktora....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

kobiety kobiety , czy wy jestescie powazne , pan doktor i pan doktor lekarz jak lekarz dla jednych dobry dla innych beznadzieja

Pan doktor robi badanie kolposkopi i zabiegi w dąbrowie - dąbrówce

to polecam doktora Florczaka ! Byłam wczoraj i wszystko wykonał profesjonalnie . 14 04 mam juz zabieg ! Jest bardzo miły ! Polecam ! Byłam pierwszy raz !

Wiem p tym i bardzo współczuję. Szkoda, że tyle kobiet skrzywdzil i nigdy za to nie poszedł siedzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kompetentny miły do tego wszystko wytłumaczy odpowiada na każde pytanie bardzo opanowany naprawdę godny polecenia.

Jak ktoś robi niechlujnie i w brudzie to można złapać stan zapalny, bakterie itp po każdym nawet najprostszym badaniu.

o co chodzi z tym brudem

Mnie na kolposkopie do Florczaka wysłał mój lekarz z Olsztyna. Z moimi przejściami uznał, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Pojechałam na wizytę do evi medu. Dr zrobił mi kolposkopie, usg, cytologię. Była to moja 3 kolposkopia i pierwsza, która nie była bolesna. Podczas badań, starał się być delikatny. Bo badaniach nie miałam żadnych krwawień, bloeści etc. Wg mnie to dobry lekarz, godny polecenia.

Witam panie,
Moja pierwsz wizyta u dr Florczaka oczywiscie byla w evi medzie w Gdyni.Moja pani ginekolog mi go polecila jako specjaliste. Jestem ze Starogardu gdanskiego, mam problemy ginekologiczne od dlugiego czasu. Nasi lekarze leczyli mnie eksperymentalnie uda sie nie uda cos bredzie- masakra ( a potem w mediach chrzania ze kobiety za pozno do lekarza chodza),
Pierwsza wizyta super diagnoza super uprzejmosc oczywiscie za kase, ale nikt tez wczesniej nie zdiagnozowal u mnie prawidlowo choroby.
Lekarz skierowal mnie na wycinek sromu do szpitala w Gdyni robil mi go osobiscie na NFZ, wycinek byl pobierany ze znieczuleniem miejscowym. Bol jakby mi mieso na zywca wyrywali. Nie wiem czy dr tak sie spieszylo ze nie mial czasu poczekac czy uwazal ze starczy i pacjentka da rade bo my jestesmy kobity zwyczajne bolu?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

super lekarz, mało jest takich lekarzy jak pan doktor, dziekuje panie doktorze ze pan dba o pacjeta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

to prawda polecam p.doktora ...

O jakich DARMOWYCH zabiegach mówicie Kochane Panie? Jak na NFZ to składki opłacacie przecież. To żadna łaska.

Dziewczyny, wybieram się do doktora na kolposkopię i chciałam zapytać... Czy w trakcie tego badania widzę szyjkę macicy, widzę, co jest w środku? :D Chodzi o to czy lekarz pokazuje na ekranie? I druga kwestia. Czy dostanę opis badania? Zależy mi na tym...

nie widzisz :)

Genialny Lekarz! Miałam problemy z nawracającymi infekcjami, ale tez wystąpiły u mnie zmiany na szyjce macicy. Moja lekarka załamywała ręce i sama mnie skierowała do Doktora. Uporał sie i z infekcjami i miałam zabieg na Ul. Sojowej. Teraz odwiedzam go kontrolnie, Bardzo polecam!

W prywatnym gabinecie jest rzeczywiście wspaniały a w państwowej przychodni traktował mnie jak zło konieczne, prowadził moja ciąże jakby za karę, a jak zgłosiłam sie do zdjecia szwów po porodzie to z wielka laską mnie przyjął na końcu bo juz nie było wolnych miejsc i miał jeszcze pretensje jak ja mogę przychodzić pod koniec jego pracy i prosić o zdjecie szwów!

BAAAAAAAAAAAARDZO POLECAM, korzystałam w Gdyni-Dąbrówka w tym roku 2 razy.

Czy on przyjmował w 2010 na Piastowskiej w Gdańsku?

O ile to ten sam lekarz co na Piastowskiej (muszę poszperać w dokumentacji) to nie polecam. Sąsiadka też była u niego i też miała podobne zdanie. Jak znajdę w swoich papierach, że to faktycznie był on to napiszę więcej.

Ten lekarz jest dziwny. Byłam u niego na kilku wizytach w Białymstoku na NFZ. Ok, dobrze określił co mi dolega i pomógł (jestem za to wdzięczna), ale jego podejście do pacjentek jest co najmniej niesmaczne. W czasie rozmowy czułam się jak kretynka, może dlatego, że byłam wcześniej u kilku lekarzy i co nieco czytałam o swojej dolegliwości. To, że pacjentka czyta na temat dolegliwości i skutków stosowania leków w sieci (sterydy), bo wcześniej nikt jej nie pomógł przez 5 lat jest przez niego wyśmiewane. Na jednej z wizyt chciał mi pokazać, że moja aktywność fizyczna jest nieodpowiednia dla kobiet i specjalnie boleśnie rozciągnął mi pochwę przy badaniu, chociaż przy normalnym nacisku nie czułam bólu, to wtedy pojechał po bandzie. Nie wiem co chciał mi udowodnić. Absolutnie nie czułam się mądrzejsza od niego, przyszłam po pomoc, byłam grzeczna. Przebieg wizyty zależy od jego humorków, ok, zna się na rzeczy, ale ja więcej do niego nie pójdę o ile nie będę zmuszona.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspòłczuję. To bardzo ważne aby czuć się swobodnie i bezpiecznie podczas badania ginekologicznego i szkoda że nie zawsze się to udaje

Ja na szczęście mam pozytywne wrażenia po wizycie zarówno w kwestii rozmowy jak i badania. Bardzo dobry lekarz. Polecam.

super ginekolog ,profesjonalista godny polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo dobry lekarz godny polecenia.Ja chodziłam do doktora moje siostry i koleżanki każdą była bardzo zadowolona z przebiegu wizyty pełnego profesjonalizmu dokładności leczenie na bardzo wysokim poziomie bardzo dobry i uczciwy człowiek względem paciętek nie owija w bawełnę tłumaczy o przebieg zabiegu nie stresuje rozmawia o czynnościach które będzie przeprowadzał tylko szkoda że już nie pracuje w naszym mieście .Panie doktorze wracaj do centralnej polski pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapomnij o tym lekarzu , być może jeżeli nic się nie dzieje wówczas się sprawdza , ja miałam okazje ocenić jego prace przy problemach zdrowotnych , jeżeli zapytasz o coś to udzieli ci informacji takich jak możesz znaleźć w internecie , nie potrafi doradzić i poszukać alternatywy zwilennik usiwania macic zamiast znaleźć przyczyny choroby ! Kompletny brak empatii ... swoją opinie ( niestety negatywna ) mogłam wystawić po tym jak zweryfikowałam swoj stan zdrowia z innymi lekarzami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dr Florczak to kompetentny, rzeczowy, uprzejmy i delikatny lekarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry. Byłam u tego lekarza na wizycie NFZ . Robiono mi kolposkopię . I szczeze bałam się przed wizytą ale lekarz jak dla mnie to jest - lekarz który ma podejście do pacjentki i miły krok po kroku mówi co robi. Więc szczeze z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Bynajmniej to jest moje zdanie. A nie mam powodu was niepokoić.
Dodam że lekarz przyjmuje też na NFZ w przychodni na Dąbrówce ul. Sojowa 22

Inne tematy z forum

Tabletki na powiększanie członka (7 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...