Marta - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam,brak profesjonalizmu,taktu,zuchwala bezczelność.... Marta Krzysztof Zalewski - ocena (1) Najlepsza kancelaria w jakiej miałem okazję robić akty, a aktów robiłem sporo... Krzysztof Zalewski Klara - ocena (1) W Kancelarii podpisywałam umowę sprzedaży. Wszystko przebiegło bardzo... Klara
Agnieszka - ocena (1) Umowa przedwstępna obejmowała kupowaną przez nas nieruchomość wraz... Agnieszka Nie polecam (2) Niestety, nie polecam. Na tyle nie polecam, że zdecydowałam się napisać... Katarzyna Łaskawska Zdecydowanie Polecam (1) Kopmetentnie, empatycznie, sprawnie, szybko i w dobrej cenie Mateusz Polecam (1) Skorzystanie z usług Kancelarii Pani Anny to czysta przyjemność. Wszystkie... Łukasz Brak profesjonalizmu (1) Nie mogę niestety powiedzieć nic pochlebnego o tej kancelarii notarialnej!... Anna dla mnie na piątkę (1) umowa wytłumaczona bardzo dokładnie, pani notariusz odpowiedziała na... Katarzyna empatia i zrozumienie dla starszej pani (1) Pani Notariusz to osoba o wielkiej empatii i zrozumieniu również dla... Barbara Szybko sprawnie i profesjonalnie (1) Notariusz Anna Marek profesjonalistka w każdym calu. Szybko i sprawnie... Igor Zdecydowanie polecam ! Profesjonalne podejście do sprawy (1) Pani notariusz w sposób profesjonalny i indywidualny podeszła do sprawy jak i... Natalia Bardzo sympatyczna i empatyczna Pani notariusz (1) Odwiedziłam Panią Annę przy okazji dość delikatnej sprawy-rozdzielczości... Anna Gorąco polecam!!! (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miłe przyjęcie i szybkie załatwienie sprawy w... Zofia Polecam kancelarię pani notariusz Marek (1) Znalazłem Panią notariusz w internecie bo kancelaria była najbliżej mojego... Jan Kalinowski Bardzo polecam (1) Pani Notariusz o olbrzymiej wiedzy i z bardzo dobrym podejściem do klienta.... Łukasz Notariusz (1) Profesjonalna obsługa i bardzo miłe przyjęcie. Pani Notariusz to osoba... Paweł Profesjonalna obsługa i przystępna cena! (1) Miła i profesjonalna obsługa, Pani Notariusz konkretnie podeszła do sprawy i... Katarzyna profesjonalna obsługa , elegancki lokal za przyzwoitą cenę !!!!! (1) Polecam , jak we wstępie profesjonalna obsługa , elegancki lokal za... Andrzej