Krzysztof Zalewski - ocena (1) Najlepsza kancelaria w jakiej miałem okazję robić akty, a aktów robiłem sporo... Krzysztof Zalewski Klara - ocena (1) W Kancelarii podpisywałam umowę sprzedaży. Wszystko przebiegło bardzo... Klara Agnieszka - ocena (1) Umowa przedwstępna obejmowała kupowaną przez nas nieruchomość wraz... Agnieszka
Anna Marek - Grzenia (1) Wszystko załatwione zgodnie z prośbą i na czas. Koneser piękna Zdecydowanie Polecam (1) Kopmetentnie, empatycznie, sprawnie, szybko i w dobrej cenie Mateusz Polecam (1) Skorzystanie z usług Kancelarii Pani Anny to czysta przyjemność. Wszystkie... Łukasz dla mnie na piątkę (1) umowa wytłumaczona bardzo dokładnie, pani notariusz odpowiedziała na... Katarzyna empatia i zrozumienie dla starszej pani (1) Pani Notariusz to osoba o wielkiej empatii i zrozumieniu również dla... Barbara Szybko sprawnie i profesjonalnie (1) Notariusz Anna Marek profesjonalistka w każdym calu. Szybko i sprawnie... Igor Zdecydowanie polecam ! Profesjonalne podejście do sprawy (1) Pani notariusz w sposób profesjonalny i indywidualny podeszła do sprawy jak i... Natalia Bardzo sympatyczna i empatyczna Pani notariusz (1) Odwiedziłam Panią Annę przy okazji dość delikatnej sprawy-rozdzielczości... Anna Gorąco polecam!!! (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miłe przyjęcie i szybkie załatwienie sprawy w... Zofia Polecam kancelarię pani notariusz Marek (1) Znalazłem Panią notariusz w internecie bo kancelaria była najbliżej mojego... Jan Kalinowski Bardzo polecam (1) Pani Notariusz o olbrzymiej wiedzy i z bardzo dobrym podejściem do klienta.... Łukasz Notariusz (1) Profesjonalna obsługa i bardzo miłe przyjęcie. Pani Notariusz to osoba... Paweł Profesjonalna obsługa i przystępna cena! (1) Miła i profesjonalna obsługa, Pani Notariusz konkretnie podeszła do sprawy i... Katarzyna profesjonalna obsługa , elegancki lokal za przyzwoitą cenę !!!!! (1) Polecam , jak we wstępie profesjonalna obsługa , elegancki lokal za... Andrzej