Anna Wasińska - ocena

Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką i Panem Pawłem. Współpracujemy skutecznie od kilku lat, na przestrzeni tego czasu doświadczyłam zawsze w pełni profesjonalnej i efektywnej obsługi. To nie tylko biznesowa współpraca, ale także relacja oparta na zaufaniu i zrozumieniu moich potrzeb. Zawsze czuję, że mogę na nich polegać, a ich zaangażowanie sprawia, że nawet najdrobniejsze detale są dopracowane. Dzięki nim wynajmowanie nieruchomości staje się przyjemnością, a ja mogę cieszyć się spokojem i pewnością, że jestem w najlepszych rękach. Nie wyobrażam sobie lepszej agencji do współpracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Anno,
dziękujemy serdecznie za tak piękną i budującą opinię! Cieszymy się niezmiernie, że możemy być dla Państwa wsparciem w kwestiach związanych z wynajmem nieruchomości.
Wasze zaufanie i długoletnia współpraca są dla nas niezwykle cenne. To dla nas wielki zaszczyt móc obsługiwać tak wyjątkowych klientów jak Państwo.
Ponownie dziękujemy za piękne słowa. Cieszymy się, że możemy być dla Was tak skutecznymi partnerami.

Pozdrawiamy
zespół City&Sea Apartments
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0