Szymon - ocena (1) Pan Paweł sprawnie i profesjonalnie zajął się wynajmem mieszkania, bardzo... Szymon Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. To nie była moja pierwsza... Justyna Alex R - ocena (1) We have been working with Mrs. Monica for the third year now, having changed... Alex R
PC - ocena (2) Zostaliśmy sprawnie przeprowadzeni przez wszystkie meandry wynajmu, począwszy... PC Anna Wasińska - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką i Panem Pawłem. Współpracujemy... Anna Wasińska Emilia Krause - ocena (2) Polecam współpracę z Agencja a w szczególności z Panem Pawlem, sprawnie... Emilia Krause Agnieszka - ocena (2) Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do klienta. Takich firm w obecnych... Agnieszka Zofia Kowalska - ocena (1) Polecam współpracę z Agencją City&Sea, wynajęli moje mieszkanie w 10 dni,... Zofia Kowalska Justyna - ocena (2) Polecam z pełną odpowiedzialnością City&Sea Apartments!Pan Paweł i Pani... Justyna Khrystyna Dovhan - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy biuro nieruchomości City and Sea Apartments,... Khrystyna Dovhan Kamil - ocena (2) Po pierwsze, znakomita oferta. Po drugie, pełne zaangażowanie i rzetelne... Kamil Bożena - ocena (2) Profesjonalizm, elegancja, rzetelność Polecam bardzo współpracę Bożena Jarosław - ocena (2) Ogromne doświadczeni, oferty przygotowane przez agencję są odpowiedzią na... Jarosław Natalia - ocena (2) Bardzo polecam usługi City&Sea Apartments. Fachowa wiedza i rzetelna obsługa.... Natalia Sławomir - ocena (2) Fantastyczna, obsługa od dawna szukałem wsparcia w wynajmie mieszkania.... Sławomir