Anna - opinia
Ostrzegam przed firmą Otekus! Nie dokończyła opłaconego zamówienia i nie dotrzymuje terminów. Już dwa miesiące po terminie nie mam wykonanych wszystkich prac i jeszcze słyszę, ze nie wie kiedy je dokończy!!! Bardzo nie profesjonalne podejście do klienta. Początkowo wszystko wyglądało bardzo ok, jednak jak przyszło do realizacji zaczęły się duże problemy. Przede wszystkim nie dotrzymywanie terminów. Pani Monika zawsze miała jakieś wymówki dlaczego czegoś nie może zrobić w umówionym terminie. Wykazywałam duże zrozumienie do jej problemów prywatnych i cierpliwie czekałam na montaż zamówionych mebli. Niestety Pani Monika to wykorzystała i realizacje zamówienia które zgodnie z umową powinno być wykonane w pierwszym tygodniu sierpnia, nie zostało w całości wykonane do dzisiaj (21 września). Oczywiście zapewniała, wykonując część zlecenia, ze dokończy w przyszłym tygodniu, ale to nigdy nie następowało. Dziś mi oznajmiła, ze nie wie, kiedy będzie mogła cokolwiek dokończyć!!! Ciągle tylko opowiada o prywatnych problemach, które jakoby mają być usprawiedliwieniem.