Anna - opinia (1) Ostrzegam przed firmą Otekus! Nie dokończyła opłaconego zamówienia i nie... Anna Marrgo - opinia (1) fajni ludzie, super oferta, pomocni i kompromisowi. kocham swoja kuchnię! Marrgo najlepsi! (1) Polecam z całego serca! Pani Monika potrafi sprostać każdej realizacji,... Marta
polecam !!!!! (1) meblowałam cale mieszkanie od kuchni do przedpokoju i łazieniki firma... klaudia polecam (1) Naprawdę solidna firma, pełen profesjonalizm, wysoka jakość materiałów.... Mirka Polecam (1) Wszystko tak jak chciałam! Super ludzie i solidną firma! MS zabudowa na wymiar (1) polecam bardzo solidnie i tanio Rafał Firma godna polecenia! (1) Chciałbym jak najbardziej polecić współpracę z firmą Otekus. W miesiącu... Piotr szafa (1) super zabudowa! Szybko sprawnie. Mili właściciele. Żaneta Kasia - opinia (1) Piękna kuchnia! Kasia Szybko i fachowo (1) Bardzo mile wspominam współpracę z firmą Otekus. Fachowe doradztwo, szybki... Adam POLECAM!!!! (1) Za dużo słów by tu opisywac.. moge tylko powiedzieć- ŻE JESTEM BARDZO ALE TO... Karolina Klimek Adriana - opinia (1) Bardzo udana współpraca!Pełen profesjonalizm,praktyczne doradztwo,sprawny i... Adriana Zrobią wszytsko co się chce (1) Szybko i solidnie, zrobili wszystkie wymysły mojej żony :), bez wahania... Piotr Jest_Super (1) Wszystko było super, tylko musicie trochę zadbać o siebie, bo praca po... Zbyszek Polecam (1) Monika i Wojtek- oprócz tego, że są prawdziwymi fachowcami obdarzonymi w... Magda Zadowoleni klienci z Orunii :) (1) Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i... Madzia i Sebek Meble Pokojowe (1) Podobno nie ma możliwości aby coś było tanie, dobre i wzorcowe. Ta firma... Wolne Miasto Gdańsk Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! (1) Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! darek M - opinia (1) Mebelki są śliczne i praktyczne M