Anna - opinia (1) Ostrzegam przed firmą Otekus! Nie dokończyła opłaconego zamówienia i nie... Anna Marrgo - opinia (1) fajni ludzie, super oferta, pomocni i kompromisowi. kocham swoja kuchnię! Marrgo najlepsi! (1) Polecam z całego serca! Pani Monika potrafi sprostać każdej realizacji,... Marta
polecam !!!!! (1) meblowałam cale mieszkanie od kuchni do przedpokoju i łazieniki firma... klaudia Nie polecam (2) Meble-Ok nie można się do niczego przyczepić. Ceny Ok. Najmniej Ok wykonawcy.... Aleksandra polecam (1) Naprawdę solidna firma, pełen profesjonalizm, wysoka jakość materiałów.... Mirka Polecam (1) Wszystko tak jak chciałam! Super ludzie i solidną firma! MS zabudowa na wymiar (1) polecam bardzo solidnie i tanio Rafał Firma godna polecenia! (1) Chciałbym jak najbardziej polecić współpracę z firmą Otekus. W miesiącu... Piotr szafa (1) super zabudowa! Szybko sprawnie. Mili właściciele. Żaneta Kasia - opinia (1) Piękna kuchnia! Kasia Szybko i fachowo (1) Bardzo mile wspominam współpracę z firmą Otekus. Fachowe doradztwo, szybki... Adam POLECAM!!!! (1) Za dużo słów by tu opisywac.. moge tylko powiedzieć- ŻE JESTEM BARDZO ALE TO... Karolina Klimek Adriana - opinia (1) Bardzo udana współpraca!Pełen profesjonalizm,praktyczne doradztwo,sprawny i... Adriana Zrobią wszytsko co się chce (1) Szybko i solidnie, zrobili wszystkie wymysły mojej żony :), bez wahania... Piotr Jest_Super (1) Wszystko było super, tylko musicie trochę zadbać o siebie, bo praca po... Zbyszek Polecam (1) Monika i Wojtek- oprócz tego, że są prawdziwymi fachowcami obdarzonymi w... Magda Zadowoleni klienci z Orunii :) (1) Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i... Madzia i Sebek Meble Pokojowe (1) Podobno nie ma możliwości aby coś było tanie, dobre i wzorcowe. Ta firma... Wolne Miasto Gdańsk Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! (1) Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! darek