Antyhoroskop ;-)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
antyhoroskop

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Antyhoroskop ;-)

znaczenie imion ;-)

Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam. Znaczenie imion podaję jako ciekawostkę przyrodniczą.

ma.sia - jesteś cudowna - akurat w antyhoroskopie wszystko się zgadza :)
buziak obślizgły :)

Antyhoroskop jest genialny :)))) A znaczenie imion znalam wczesniej, aczkolwiek trudno mi jest pogodzic sie z charakterystyką Małgorzat ;)))

SaLmA, przybij piątkę! Nie pomyślałabym, że jesteśmy imienniczkami.

A co do antyhoroskopu, to ja płakałam ze śmiechu jak czytałam, choć może raczej powinnam płakać z rozpaczy. Jak sobie przeczytacie Koziorożca, to to wypisz wymaluj jestem ja :-D

ma.sia :) a ja czekam niecierpliwie na twoją historię w wątku o zaręczynach, bo jakoś jej tam nie widzę :)

Och, Witch, akurat ta o zaręczynach nie jest specjalnie romantyczna. Ponieważ tak się zapierałam rękami i nogami, to w końcu mi się przyszło oświadczyć ;-), no bo skąd mój biedny mężczyzna miał wiedzieć, że zmieniłam zdanie?

Jest kilka innych fajnych, ale tą o zaręczynach to sobie raczej daruję :-)

ma.sia nie ma tak dobrzze ;) możesz napisać jak sie poznaliście ;) pliiiz

Cholera, ta o poznaniu też nie jest romantyczna - po prostu chodziliśmy razem do jednej klasy w liceum.

Jak już chcesz coś romantycznego, to może tylko tyle, że właśnie w styczniu minęło 10 lat jak jesteśmy razem, i czasami się zastanawiam czy to na pewno dobrze, ale właściwie od razu trafiłam na faceta na resztę życia. Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, ale jak już to do nas - dwójki dzieciaków jeszcze wtedy - dotarło, to wiedziałam że to facet, przy którym chcę się zestarzeć.

I chociaż bywa ciężko, bo mamy oboje dość trudne charaktery, to wiem że to są czary, i że jestem szczęściarą, bo trafiłam od razu na kogoś, kto rozumie mnie bez słów.

Ale może napiszę jedną taką śmieszną w tamtym wątku :-)

Witch, uznałam że musiałabym się za bardzo uzewnętrznić, i posłałam Ci maila na priv.

No prosze ma.sia! Alez milo :)) Małgorzatki-perełki :)) A co do moich Rybek to tez mozna wywalic biedronke ze śmiechu ;))

Tak SaLmA, to akurat znam z domu - mój tatuś ukochany jest Rybką :-)