Zbigniew - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować panu Oskarowi Szwamber za profesjonalne i... Zbigniew miaskowskijacek4@gmail.com - ocena (2) BRAWO!!! Pani Martyno za znalezienie sympatycznych najemców na mój dom. miaskowskijacek4@gmail.com Marta - ocena (2) Bardzo miła, profesjonalna współpraca z P. Martyną! Dziękujemy! Marta
Jaroslaw - ocena (2) Współpraca z Panią Martyna była na najwyższym poziomie . Cała transakcja... Jaroslaw Jarosław - opinia (2) Firma oceniam bardzo dobrze. Mam porównanie też, jeśli chodzi o inne biuro... Jarosław Eliza - opinia (2) Kontakt i opis nieruchomości na najwyższym poziomie. Ponadto zorganizowanie... Eliza Anna - opinia (2) Jestem pozytywnie zaskoczona wysokim poziomem usług świadczonych przez firmę.... Anna Robert - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni profesjonalizmem Agencji, a przede wszystkim Pani... Robert Anna - opinia (2) Polecam serdecznie Apartament Nieruchomości za indywidualne podejście do... Anna Basia - opinia (2) Serdecznie dziękuję Pani Weronice Maj za sprawną obsługę przy sprzedaży mojej... Basia Katarzyna - opinia (2) Chciałabym w paru słowach podziękować Pani Jolancie Sędłak za bardzo... Katarzyna Dorota - opinia (2) Gorąco polecam. Osobą prowadzącą sprzedaż mojego mieszkania była Pani Beata... Dorota Ewa - opinia (2) Polecam Apartament Nieruchomości a zwłaszcza Panią Jolantę Sędłak z czystym... Ewa Aleksandra - opinia (2) Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią firmy.... Aleksandra Piotr - opinia (2) Sprzedawałem z biurem Apartament Nieruchomości mieszkanie, a drugie dzięki... Piotr Agnieszka - opinia (2) Ogromne podziękowania dla Pani Jolanty Sędłak za współpracę przy sprzedaży... Agnieszka polecam !! (2) Polecam Firmę Apartament Nieruchomości Wiktoria Agnieszka - opinia (2) Polecam Panią Jolanta!! Jest to osoba rzeczowa i w 100 %profesjonalistka.... Agnieszka Emilia - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam. Serdecznie... Emilia Magda - opinia (2) Zdecydowanie polecam Panią Beatę Kwidzińską. Kupiliśmy dom a Pani Beata... Magda