Zdecydowanie NIE POLECAM (1) Opłaciłyśmy 2 os. apartament (50zł./os), a dostałyśmy maleńki pokój- wersalka... Beata Polecam (1) Gorąco polecam pobyt u Pani Danusi. Warunki wypoczynku super, cisza, spokój i... Jarosław z Poznania Super lokata (1) Bardzo udany pobyt w Gdańsku. Do centrum samochodem 5 min, na pieszo około... Łukasz
polecam serdecznie (1) Witam, serdecznie polecam wszystkim, naprawdę warto odwiedzić. Pokoje i... stasia Dobre wczasy nad morzem (1) Bardzo mili gospodarze, możliwość negocjacji cen. Mieliśmy zarezerwowany... Aleksander Przyjemne miejsce :) (1) Doskonałe miejsce do wypoczynku, zarówno grupą znajomych jak i całą rodziną.... Sylwia Podziękowanie (1) Bardzo podoba mi się wystrój pokoi. Czułem się bezpiecznie ponieważ cały... Karol super (1) Miejsce bardzo urokliwe i ładne. Można odpocząć od szumu miasta, jednocześnie... jacek Serdeczne podziękowania (1) Nasz trzeci pobyt u Pani Danusi, po raz kolejny okazał się niezapomniany!... Anna wielka pomyłka (1) Niestety pobytu w tym obiekcie nie mogę zaliczyć do udanych. Odległości... Kazimierz Kempa Podziękowanie z siódemki (1) Bardzo miłe przyjęcie, domowa atmosfera i serdeczni gospodarze. Samochodem... Beata Podziękowanie (2) Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Początkowo wydawało się, że jest to daleko... Jacek