Grazyna - ocena (1) Polecam, doskonała współpraca Grazyna Antonina - ocena (1) Mega super, polecam ️ Antonina Olga - ocena (1) olgagboll@gmail.com Olga
Olga - ocena (1) olgagboll@gmail.com Olga Halyna - ocena (1) Polecam jestem zadowolona super obsługa śliczne apartamenty Halyna Nadiia - ocena (1) Super bardzo dobrze Nadiia Agata - ocena (1) Byłam bardzo zadowolona z pobytu, polecam wszystkim!!! Agata Oksana - ocena (1) Polecam ,bardzo dobre Oksana M - ocena (1) Fantastyczna obsluga. Wszystko na plus Gorąco polecam ! M Monika - ocena (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Monika Max - ocena (1) Wszystko jak najbardziej ok Max Krystyna - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolna Krystyna Joanna - ocena (1) Po raz kolejny skorzystałam z oferty Q4 Apartments. Jestem, jak zawsze,... Joanna Beti - ocena (1) Super wszystko na 6 Beti Mateusz - ocena (1) Jestem właścicielem trzech apartamentów i współpracuje z firma od kilku lat.... Mateusz Weronika J. - ocena (1) Apartamentu są bardzo ładne, obsługa profesjonalna. Polecam serdecznie... Weronika J. Sasha - ocena (1) pokoje na najwyższym poziomie Sasha Anastasiia - ocena (1) Polecam !!!!!!!!!!!!!!! Anastasiia Elżbieta - ocena (1) Dziękuję bardzo za czystość, komfort. Polecam! Elżbieta Kate - ocena (1) Bardzo ładny Apartament! Kate