Anastasiia Saplina - ocena (1) Pobyt był bardzo udany miejsce czyste, zadbane i dobrze przygotowane.... Anastasiia Saplina Właściciel - ocena (1) Współpracuje z firmą Flatbook już od 4 latach i nie mogłam trafić na lepszego... Właściciel Marek W. - ocena (1) Mielismy bardzo komfortowy pobyt w Gdyni Orłowo, udało nam sie zameldować... Marek W.
Sylwia - ocena (1) Współpraca z Flatbook układa się naprawdę dobrze. Zarządzanie przebiega... Sylwia Patryk Włodarczyk - ocena (1) Jako właściciel apartamentu, chciałbym wyrazić swoje pełne zadowolenie ze... Patryk Włodarczyk Patryk Włodarczyk - ocena (1) Jako właściciel apartamentu, chciałbym wyrazić swoje pełne zadowolenie ze... Patryk Włodarczyk Marcin - ocena (1) Miałem przyjemność zatrzymać się w Deo Plaza by Flatbook podczas mojego... Marcin Asia Wojtulska - ocena (1) Dziękuję firmie Flatbook za współpracę przy wynajmie apartamentu na mòj... Asia Wojtulska Maciek - ocena (1) Współpraca z Firmą Flatbook jest bardzo dobra. Profesjonalna obsługa i szybki... Maciek Wiesław - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, którą... Wiesław Patryk - ocena (1) Polecam współpracę z firmą Flatbook. Współpracujemy 2 lata. profesjonalizm i... Patryk Tadeusz - ocena (1) Wspaniały pobyt w apartamentach Deo Plaza. Obsługa bardzo pomocna,... Tadeusz Włodzimierz - ocena (1) Polecam. Wszystko ok Włodzimierz Jerzy - ocena (1) Jestem zadowolony ze współpracy. Bardzo dobry kontakt z opiekunem klienta.... Jerzy Krystyna - ocena (1) Polecam, pobyt w Gdańsku bardzo udany. Krystyna Anna - ocena (1) Współpracujemy od kilku miesięcy. Flatbook wynajmuje nasz apartament w... Anna Janusz - ocena (1) Bardzo elegancki i bardzo dobrze wyposażony apartament. Super położenie,... Janusz Wiola - ocena (1) Polecam serdecznie! Moja kolejna wizyta przebiegła bardzo pozytywnie, piękne... Wiola Mateusz - ocena (1) Bardzo miło zaskoczyła mnie miła i pełna profesjonalizmu obsluga, wszyscy... Mateusz Kamila - ocena (1) Nie polecam, fatalne warunki zakwaterowania, nieszczelny prysznic. Hałas... Kamila