Właściciel mieszkania - ocena (1) Współpraca przebiega wzorowo. Zespół zawsze reaguje szybko i z pełnym... Właściciel mieszkania Rozi - ocena (1) Bardzo fajny kontakt, Odpowiedzi na każde pytanie, trafne polecajki Rozi Klient - ocena (2) Wynajęłam 9 apartamentów w Gdańsku na ulicy Chmielnej 63. Problemy zaczęły... Klient
Krystyna - ocena (1) Krótka współpraca więc za dużo nie napiszę jeszcze ale pierwsze miesiące... Krystyna Klaudia - ocena (1) Szybko i sprawnie Klaudia Małgorzata - ocena (1) Firma jak najbardziej dba o spokój właściciela , przez cały czas współpracy... Małgorzata Iwona - ocena (1) Nigdy nie miałam tak okropnych doświadczeń z wynajmem. Przyjeżdżamy na urlop... Iwona Halina - ocena (1) Jest to kolejna firma, której przekazałam do Obsługi mój apartament i na ten... Halina Ola - ocena (1) Współpracujemy już 5 lat. Obserwuję ciągły rozwój firmy Flatbook i... Ola Anonim - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Polecam firmę Flatbook. Anonim Bożena - ocena (1) Najlepsze apartamenty w Trójmieście!! Obsługa na najwyższym poziomie,... Bożena Katarzyna - ocena (1) Najlepsza firma. Katarzyna Alina - ocena (1) Pracuję z Downtown Apartments od kilku lat. Apartament bardzo dobrze... Alina Rozi - ocena (1) Wszystko czyste, mieszkanie takie samo jak na zdjęciu super kontakt w razie... Rozi Ruslana Murashova - ocena (1) Właśnie wróciłam z niesamowitego wyjazdu i po prostu muszę się podzielić moim... Ruslana Murashova Ania - ocena (1) super!!! najlepsi Ania Mateusz - ocena (1) Bez najmniejszego zarzutu, zdecydowanie polecam współpracę z Downtown Apartments Mateusz Elizaveta - ocena (1) Niesamowite, jestem bardzo zadowolona Elizaveta Marzena - ocena (1) Nie polecam w apartamencie połamane łóżko i zepsuty tv o czym dokładnie... Marzena Dominik - ocena (1) Pobyt zorganizowany przez Flatbook oceniam bardzo pozytywnie. Mieszkanie było... Dominik