Ania - ocena (1) Super mieszkanie, czyste i ciepłe. Cały proces najmu przebiegł sprawinie i... Ania Ewelina huskye7@op.pl - ocena (2) Porażka totalna. W 1 dzień została zauważona kałuża wody w łazience ale nie... Ewelina huskye7@op.pl Veronika - ocena (1) Ładne nowoczesne apartamenty, bardzo czyste. Obsługa na wyższym poziomie Veronika
Inwestor - ocena (1) Od wielu lat cały czas rozwój i walka o jakość. Inwestor Dawid - ocena (1) Super , polecam! Dawid Dawid - ocena (1) Super , polecam! Dawid BB - ocena (1) Pełen profesjonalizm BB Patrycja - ocena (1) Pełen profesjonalizm Patrycja Tomek - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem Elite z perspektywy zadowoleniej... Tomek Zuzanna - ocena (1) Świetna i szybka obsługa :) Zuzanna Sara - ocena (1) Polecam! Pełen profesjonalizm. Sara Kornelia Kaczynska - ocena (1) Absolutny koszmar!!!! To było najgorsze doświadczenie, jakie kiedykolwiek... Kornelia Kaczynska Martyna - ocena (1) Zasugerowałam się dobrymi opiniami, ale niestety nie jest tak jak by na to te... Martyna Elżbieta - ocena (1) Polecam firmę za pełen profesjonalizm. P. Patrycja z pełnym zaangażowaniem i... Elżbieta Krysia - ocena (1) Bardzo piękny apartament, czystość super. Krysia Gato - ocena (1) Naprawdę mi się podobało. Piękne, przytulne, wszystko, czego potrzebujesz w... Gato Oleksandra - ocena (1) Najlepsza obsługa, najwyższa czystość i dobra lokalizacja. Polecam Downtown Oleksandra Bundess_88 - ocena (1) Wszystko było zajeb. Bardzo nam się spodobało w Sopocie Miła obsługa i... Bundess_88 Ruslana - ocena (1) ️naprawdę mi się podobało️ Ruslana Marcin - ocena (1) Znakomity kontakt oraz wiedza związana z wynajmem mieszkań w Trójmieście.... Marcin