Apel burmistrza

http://spbanino.pl/pliki2/apel_burmistrza.pdf
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Apel burmistrza

Taaa pieniądze chce ale drogi pod domem nam nie zrobi. Sam powiedział za jego kadencji nie mamy co liczyć na drogę wiec na moje pieniądze tez nie ma co liczyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I kółko się zamyka.Bo gminna nie zrobi dróg jak nie będzie miała za co.A pieniądze ma z podatków jakby ktoś nie wiedział.Może poproś o drogi tę gminnę do której Twoja kasa idzie.
Normalnie ciśnienie mi się podnosi jak czytam takie wypowiedzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

POWIEDZIAŁ WYRAŹNIE ZA MOJEJ KADENCJI DROGI NIE BĘDZIE I JAK DAM MU PIENIĄDZE Z PODATKÓW TO I TAK JEJ NIE ZROBI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

znaczy się, jak u mnie jest ulica , to ja nie płacę więcej podatku. Bo i po co ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na stronie banino.pl jest wywiad z burmistrzem. Niestety po przeczytaniu uznałam ,że nowy Pan burmistrz nic nowego nie wnosi do rozwoju naszej gminy (to tylko moje skromne zdanie )
Przyklad- co mnie obchodzi droga przy rondzie turbinowym skoro wyjechac z własnej dzielnicy nie mogę bo dziura na dziurze, dziurą przykryta, blota koleiny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstydu nie ma !!!
A jak ja mam do domu dojechać??? Nie mówiąc o spóźnieniach do pracy, w której muszę być punktualnie, co z dziećmi po kolana uwalonych w błocie? Panie zamiast prosić o kasę, która notabene sie należy pokaż ludziom że potrafisz gospodarzyć, że masz plan. W pierwszej kolejności drogi - ludki małego ducha !!!!!!
A dopiero później klepanie ozorem o rozwoju, biznesach o małej, średniej mega wielkiej przedsiebiorczości i jak to będzie pieknie i dostatnio w GMINIE ŻUKOWO. Bierzcie przykład z Wójta Przodkowa !!!!!
Wybory w cuglach chwycił. Tu kadencja bedzie cieżka i z zawałami :/
A ponowny wybór mało prawdopodobny. W sumie jest mi was szkoda.
Zarząd gminy i tych nierobów - Radnych - oczywiście mówię o tych z Banina.Nawet odwagi nie maja podać do siebie kontaktów czy to mailowych czy telefonicznych panie UR - nastepnej kadencji nie bedzie :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze pod samym domem to my i sasiedzi sami sobie droge zrobilismy a gmina moglaby robic chociaz te glowne dojazdowe..... Nie rozumiem dlaczego wszyscy musza sie o to prosic.
Nikt tu nie wymaga asfaltow i chodnikow z polbruku. Wystarcza plyty jumbo. Czy to az tak wielki koszt dla gminy?
Mamy fundusze z uni Europejskiej, nie mozna by ich jakos wykorzystac?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pustego to i Salomon nie naleje. Dlaczego macie oczekiwania wobec gminy, skoro nie płacicie podatków do tej gminy. Apel Burmistrza jest słuszny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Ci, którzy nie płacą mają najwięcej do powiedzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (184 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...