Apel do ludzi szukających zespołu
Ludzie! Chcecie znaleźć dobry zespół za 2000zł albo za 3000zł. Heh... Dobre! Ja rozumiem, że o takich zespołach można powiedzieć, że są fajne ale nie że są dobre. Dobre zespoły zaczynają się od 4500zł wzwyż. Jeśli ktoś lubi Disco-Polo to proszę bardzo, racja. Wystarczy nawet 1500zł ale zespół, który gra z dyskietki zagra kawałek rockowy, albo jakiś standard światowy i to też brzmi jak Disco-Polo. Jak ktoś lubi to proszę. Chcę tylko uświadomić wszystkim, że zespół to sprawa pierwszorzędna. Wódka może być ciepła, obsługa wnerwiająca, a wesele może być w remizie strażackiej, ale zespół jest najważniejszy. Lepiej odmówić sobie super autka do kościoła i więcej przeznaczyć na kapele.
Większość zespołów ponad dwie osoby pisze, że grają na żywo. BZDURA! Jak można grać na żywo bez basu albo bez perkusji? No jak? Niech mi ktoś wytłumaczy!
Niektórzy mówią, że pewne rzeczy na klawiszu "grają z ręki" i to wtedy jest na żywo. SUPER!!!Pełen profesjonalizm. Dajcie im po flaszce ;)
Skład kapeli na żywo to Perkusja, Bas, Klawisz i Gitara Solowa + i tu można jeszcze wiele dodać ale to jest podstawa.
Zespół który się wspomaga z dyskietki nigdy nie ma możliwości na jakąś improwizację, solówki, powtarzanie refrenu czy śpiewanie z publicznością itd. (to tylko przykład). Niektórzy mówią, że pewne rzeczy grają z ręki i to wtedy jest na żywo. SUPER!!!
Piszę to bo chcę dobrze dla Was ludzie!
Jeżeli wszyscy zaczniemy sobie wmawiać, że nie ma nic lepszego od tej dyskietkowej tandety to na rynku zespołów muzycznych zacznie być tego jeszcze więcej i jeszcze gorzej.
Proszę podajcie mi nazwę choć jednego zespołu który gra a nie pitoli.
(I niech przy tym cena będzie poniżej 4000zł. Nierealne kochani)
Swoje wesele planuję na 2012 rok.
Większość zespołów ponad dwie osoby pisze, że grają na żywo. BZDURA! Jak można grać na żywo bez basu albo bez perkusji? No jak? Niech mi ktoś wytłumaczy!
Niektórzy mówią, że pewne rzeczy na klawiszu "grają z ręki" i to wtedy jest na żywo. SUPER!!!Pełen profesjonalizm. Dajcie im po flaszce ;)
Skład kapeli na żywo to Perkusja, Bas, Klawisz i Gitara Solowa + i tu można jeszcze wiele dodać ale to jest podstawa.
Zespół który się wspomaga z dyskietki nigdy nie ma możliwości na jakąś improwizację, solówki, powtarzanie refrenu czy śpiewanie z publicznością itd. (to tylko przykład). Niektórzy mówią, że pewne rzeczy grają z ręki i to wtedy jest na żywo. SUPER!!!
Piszę to bo chcę dobrze dla Was ludzie!
Jeżeli wszyscy zaczniemy sobie wmawiać, że nie ma nic lepszego od tej dyskietkowej tandety to na rynku zespołów muzycznych zacznie być tego jeszcze więcej i jeszcze gorzej.
Proszę podajcie mi nazwę choć jednego zespołu który gra a nie pitoli.
(I niech przy tym cena będzie poniżej 4000zł. Nierealne kochani)
Swoje wesele planuję na 2012 rok.