Apel do wszystkich

Jak przeglądacie ogłoszenia to masażystki zgłaszajcie do moderacji, może to gauno wreszcie się wypleni z ogłoszeń. Ja zgłaszam i widzę admin pracuje :) dziś już 3 usunął!.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Apel do wszystkich

osobny dział powinien powstać na masaże, agencje, akwizycje, domokrążną sprzedaż prądu i dla pracodawców którzy od pół roku co tydzień dają ogłoszenie i nie mogą znaleźć pracownika
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Często mogą, ale rotacja duża to co chwile szukają nowego łosia. I im się to opłaca, naprawdę. Czasami (czasami!) wygodniej jest szukać "zleceniobiorcy" z góry wiedząc, że się go wykosi po trzech miechach i na ich miejsce szukać nowe kozły. Jak naiwny to się nabierze na kilka gadek o możliwości awansu, stawianiu na kreatywnych, ścieżkach rozwoju. Będzie robolił dzięki temu bardzo gorliwie, a zanim mu się znudzi to się podziękuje. A doświadczony to by jeszcze miał jakieś aspiracje wyższe, albo wzrosły mu wymagania.

Ta sytuacja dotyczy tylko pewnych branży i nie można uogólniać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli jednak zgadzasz się że dla tych co szukają łosia na masaż i nie tylko powinna istniec osobna rubryka

firma IMPEL ostrzegam

ostrzegam przed firmą IMPEL w Gdyni, pracuję tam, ale jest marnie - czysty wyzysk, dyrektorka ubrana w atłasy, a pracownicy za marne pieniądze siedzą do 20.00, mimo, że czas pracy do 16.00, nikt nie wyrabia z pracą, a wszyscy boją się o stołek i nikt nic nie mówi. Teraz będą kolejne zwolnienia - bo Mydlarz postanowiła ciąć po kosztach - ciekawe ile ona zarabia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/firma-rekrutujaca-nawiaze-wspolprace-z-pracodawcami-ogl5571952.html

hmmmm nie wiem już z tego nawału bzdetów co o tym sądzić.....

zgłaszam masaże, szukanie dawców nasienia itp guano i admin działa.....:))

MIŁA bo w polsce jest tyle pracy że się nie wyrabiamy i trzeba nam jeszcze rumunów i azjatów do roboty za połowę stawki

Obawiam sie ze trzeba nam Rumunów, Ukraińców i różnej maści azjatów bo, sa mniejszym kosztem dla pracodawcy i niedługo wygryzą nas z rynku zupełnie............jak np. w lubelskiem w sadach pracują sami Ukraińcy za 3 zeta/h Załosne to:((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda mi przez te wszelkie agencje masażu prawdziwego zawodu masażystki, dziennie zgłaszam do moderacji po 5-8 ogłoszeń!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...