Apel!

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=322628

może ktoś się przyłączy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apel!

ja na pewno ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze raz dziękuję Hal :) czekam jutro na tel-jesteś wielki! :)

Może jednak znajdzie się ktoś jeszcze??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jutro ktoś zadzwoni, spoko^^

może ktoś jeszcze? odbierz to co dziewczyny proponują na
>http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=322628
chyba że hurtownie otwierasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie martw się wszystko zostanie odebrane w nadchodzącym tygodniu. Link sama wkleiłam wyżej ale dzięki za fatygę. Co do hurtowni...zdaję sobie sprawę że w dzisiejszych czasach ciężko zaufać komuś obcemu ale wiele osób na "rodzina i dziecko" zna mnie i wie że nie należę do tego typu osób... Poza tym proponuję bys sam spróbował/a komus pomóc :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ps. Jak będziesz w trudnej sytuacji tak jak ta Pani może zrozumiesz rozmiar potrzeb...czego nie życzę.

@8] - czasem stąpasz po cienkim lodzie, a otchłań czarna pod tobą @_@
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

przepraszam ale...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na tym forum było już wiele oszustek i forumki doskonale wiedzą kiedy pomagać a kiedy nie, jak widzisz forumoi detektywi mają się nieźle i łatwo sprawdzić czy komuś pomoc się należy, czy żeruje na cudzych emocjach.

Ufam nascimento, jest na forum znaną osobą i chyba nie zubożeję jeśli wyciągnę rękę do jej koleżanki. Dobro powraca.:)

Teraz akurat nie stać mnie żeby pomóc, ale wtrącę 3 grosze co do ostatniej wypowiedzi a właściwie ostatniego zdania :] "dobro powraca" raczej "kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą d..ę" w mnie sprawdza się w 99,9%. Choć szczerze wolę pomagać anonimowo, wtedy przyjemniej lepsze samopoczucie.

Ja nie pomagam po to by mieć lepsze samopoczucie.
Po prostu potrafię sobie wyobrazić jaki duży problem ma w tej chwili ta osoba.

Tinker Bell dziękuję :) niestety trzeba w takich sytuacjach dotrzec do takich ludzi którzy mają dobre serce. Sama nie raz się nacięłam pomagając komuś ale to mnie tylko doświadczyło, nauczyło na co zwracać uwagę... ale rozumiem tez obawy innych. do 8]: zbieram jeszcze nakrętki-pewnie chcę otworzyc skup aaa i jeszcze stare telefony na recykling-pewnie otworzę lombard...jednak gdybyś się przekonał/a wpisz w google Nikodem Feliszkowski może i Ty się skusisz by pomóc... :)

albo wiesz co? ułatwię Ci :)

http://www.nikodem.muko.med.pl/

to moja druga misja specjalna-uwierz że sa ludzie którzy chcą bezinteresownie pomagać innym mimo że finansowo wesprzeć nie mogę staram się zrobić wszystko by chociaz na jednej twarzy pojawił się uśmiech.

Nakrętki w pracy również zbieram i mam całą siatkę;)

Coraz więcej ludzików zbiera nakrętki-super! Mi udało się zorganizować zbiórkę dla Nikodema w szkole w Gniewinie-oczywiście gdyby nie zgoda Pani Dyrektor nie zdziałałabym nic :) poza tym postawiłam karton na zakrętki w sklepie w tej samej miejscowości i dzisiaj widziałam że jest prawie pełny :) w pracy raz w tyg przynoszą mi siatkę nakrętek-kochane ludziska!!!

Ewelina ostatnio miałam zajechac,ale tyle a u inwestora w Jastrzębiej zleciało,że ledwo po Niko zdązyłam,ale ..ale nie martw nic,jadę z fakturą miedzy 2-6 kwietnia więc?Zajadę co?Hihihih.

Pisz mi na priv co tam trzeba,znamy się więc ja do Cie jakiś przelewik dla pomoc komus kto potxebuje,a Ty mi buziaka,ok?
Zreszta dwonię jutro,bo z ed jaja.A dokładnie z pit-em.

Pozdrawiam Was,sorry robaczki:)

Hehe normalnie jakbym translatora włączyła... Dzięki bardzo za wszystko a następnym razem jak się zapowiesz i nie przyjedziesz to masz w kły :D

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...