Rzetelność i profesjonalizm (1) Od lat serwisuje u nich drukarki i już przyzwyczaiłem się do dobrej obsługi... Krzysztof Profesjonalnie (1) Witam Firma bardzo solidna,przyjazna atmosfera,przemiła właścicielka. Jakość... Krzysztof Aplex - OK ;-) (1) Najlepszy serwis komputerów ,drukarek i tonerów jaki znam. Ekspresów do kawy... Krzysztof
Zdecydowanie polecam ! (1) Pani przyjmująca zgłoszenie 100% profesjonalnego podejścia do klienta - ze... Monika paranoja (1) co za serwis kicha tata apleks (1) tylko takie cos potrafia dziecka z przedszkola by to wymieniło on Naprawa laptopa - porażka. (1) Oddałem do naprawy laptopa wnosząc z góry opłatę za diagnostykę. Diagnoza... Krzysztof Nie polecam. (3) Wymieniali w kolorowej drukarce laserowej toner. Wprawdzie im się to udało i... Maciek Profesjonalny serwis (1) Wszystko na jak najwyższym poziomie. Możliwość dogadania się w każdym temacie... Zadowolony klient Odradzam (3) Odradzam. Oddalem tutaj 2,5 letnie urządzenie brother. Nie dzialal czarny... Maciej Wilczak Serwisowanie drukarek (1) Od wielu lat regularnie korzystamy z usług serwisu przy obsłudze naszych... Tomasz Naprawa laptopa (2) Nie polecam. Koszt naprawy laptopa miał byc o wiele niższy niz wyszło w... Tomasso solidna firma (1) korzystam z uslug Aplex od kilku lat, zawsze szybko otrzymuje diagnoze i... Tomek Tusze do drukarki (2) Nikomu nie polecam! lepiej kupić gdzieś indziej, bo tutaj to się tak... Marlena Serdecznie polecam !! (1) Przeczytałem opinie poniżej i nie chce mi się wierzyć, że o Pani Kasi i... Tomasz Fatalny serwis!!! (1) Oddałem laptopa do naprawy, po 10 dniach wreszcie go odebrałem ale z inną... Mariusz NIE POLECAM radze omijac szerokim łukiem (1) naprawa drukarki miala kosztowac okolo 40zł po przyjezdzie po odbiór chcili... roman skorzystam ponownie (1) W tym miesiącu oddałam dwie stare drukarki do naprawy - hp i lexmarka.... Emila Słabooo (1) Jakiś czas temu oddałem na serwis laptopa i netbooka. Jako, że wcześniej... Bobas Serwis drukarki i regeneracja toneru (3) Na prawdę szybka i kompleksowa obsługa, naprawiono mi drukarkę w jeden dzień... Sławek