Apteka DOZ- pytanko

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
złożylam zamowienie 3 dni temu, status zamowienia nie zmienia się i caly czas jest OPUŚCIŁO HURTOWNIE. w regulaminie apteki docztalam, ze leki sa gotowe do dobioru po 24h od zlozenia zamowienia.

i teraz nie wiem czy fatygowac mamę do apteki po odbior lekarstw czy czekac az status zamowienia zmieni sie?

jak to jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apteka DOZ- pytanko

teoretycznie apteka powinna potwierdzić, że zamówienie dotarło i wówczas dostajesz maila, że zamówienie jest gotowe do odbioru - niestety nie wszystkie tak robią :-( w mojej ulubionej czekam najdłużej 24h i dostaję wiadomość - myślę, że możesz wysłaś mame po lekarstwa;

adziula ja właśnie też tak miałam i czekałam aż status zamówienia się zmieni, w końcu po 4 dniach wysłałam męża do apteki i zamówienie już dawno ponoć na mnie czekało. Apteki ponoć często zapominają zmienić statusu zamówienia. Po prostu po 24h można już się udać po odbiór zamówienia.

ja czesto korzystam z te apteki i ostatni status to "zamowienie opusciło hurtuwnie", w końcu skoro opuściło hurtownię do nie jedzie do apteki 3 dni, to chyba logiczne

zamawiam często i nigdy nie miałam inf z apteki ze zamówienie do odbioru. zawsze jest status że opusciło hurtownie. po kilku dniach jade do apteki i odbieram.

to super dziekuje!

mama zaraz podjedzie do apteki i mam nadzieje,ze juz bedzie do odbioru!

pozdrawiam

zamawiałam kilka razy i też nie miałam info o zamówieniu gotowym do odbioru :P

zadzwoń do apteki, w której masz odebrać towar i zapytaj czy już jest :)

bardzo czesto robie w DOZcie zamowienia, nigdy nie czekam na potwierdzenie, bo one niestety nigdy nie dochodza :-) a towar zawsze czeka na mnie nastepnego dnia w aptece.
raz nawet zamowilam rano, a o 16 juz leki moglam odebrac.

dzieki dzieczyny, faktycznie lekarstwa juz byly do odbioru :)

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...