Ona 47 - opinia (1) Apteka ma lokalizacje na przeciw szpitala z SOR....... i nigdy nie wykupisz... Ona 47 Klientka - opinia (1) Już drugi raz poprosiłam o paracetamol, w odpowiedzi usłyszałam, że jedynie... Klientka Joanna - opinia (1) Apteka ,,całodobowa " to fikcja. Chciałam wykupić leki po wizycie na sorze w... Joanna
Super (1) Super, serdecznie polecam :) Pacjent wysokie ceny, ubogi asortyment, brak polskich marek (1) Apteka nie posiada tanich, naturalnych kremów polskich marek np. SYLVECO. Te... E. miła obsługa (1) zawsze spotykam się z bardzo miłą obsługą J.Krzykowski Wszystko bez zarzutu (1) Któryś raz kupuję w tej aptece i zawsze jest jak należy Kali Rzetelność - poziom "0", bo błędy przecież "zdarzają się"... (4) Fakty: recepta w całości wydrukowana zawierająca tylko jeden lek w ilości... Dariusz apteka przyszpitalna (1) Wszystkim przyjeżdżającym z daleka do szpitala czy do Centrum Traumatologii... Beata ruda pani w aptece (1) Witam wszystkich zainteresowanych ,,zakupami''w aptece na... Wiktoria refundowane leki (1) naprawde tanie, wiec warto... czasami mozna je otrzymac za darmo, gdzie w... kobieta Przemek - opinia (1) Po raz drugi zamawiam mleko dla syna z zagranicy, przedstawiciel handlowy... Przemek Polecam (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, duży asortyment leków. W 10 poprzednich... Ela apteka całodobowa ul.Kartuska (2) obsługa super,nawet przez telefon uzyskałam odpowiedz zadawalającą,ceny też.... ela Edyta - opinia (2) apteka godna polecenia, leki chyba najtańsze w Gdańsku- bynajmniej nigdzie... Edyta apteka (1) Dzwoniłam przed chwilą i stwierdzam że jest miła obsługa,ale najważniejsze... Beata Michał - opinia (1) Super dostepność, miła obsługa - nawet w nocy . Michał Apteka na Dworcu (2) Powiem krótko: Apteka czynna na dworcu 24h a sam dworzec zamknięty. Veer