super apteka (1) Bardzo dobrze wyposażona w leki naturalne a nie te chemiczne trutki. Bardzo... Andrzej Polecam!! (1) Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompetentną obsługą w aptece. Coś... Danuta super (1) Polecam, pani Mirosława jest niesamowicie kompetentną osobą, a ponadto... viola
Ceny w aptece (2) Nie polecam zakupu w aptece ze względu na ceny leków homeopatycznych. Np Apis... Krzysztof zdecydowanie na tak (1) Pierwszy raz trafiłam z bolącym gardłem ledwo mogąc cokolwiek mówić a... aniela Cudowne miejsce! (1) To nie jest zwykła apteka! A mało kto wie ( ja też nie wiedziałam ) że Pani... Monika Bardzo polecam tę aptekę (1) Po pierwsze,atmosfera od wejścia taka jakaś ...bajkowa;).Pani obsługująca... Z. Żeby wszędzie potrafili tak doradzić (1) Przez kilka miesięcy walczyłem z nieustannym tępym bólem uszu, próbowałem się... Patryk tak (1) madre rozwiazania, facowe doradztwo, domowa atmosfera i cudowny kot! m Rzetelne porady i informacje z zakresu medycyny naturalnej (1) Apteka Św. Heleny jest apteką inną niż wszystkie. W tej Aptece zakupisz... Anna Gregorczuk Ją - opinia (2) Fatalna obsługa, za to ożywione dyskusje ze znajomymi. Brak podstawowych leków.