Grzegorz Klucze - ocena (2) Przede wszystkim porządnie i dokładnie , a do tego szybko i niedrogo. Grzegorz Klucze Anastazja - ocena (2) Zleciłam mycie elewacji w szeregowcu i jestem naprawdę bardzo zadowolona.... Anastazja Aleksandra Ukarma - ocena (2) Bardzo miła obsługa,bardzo szybko,profesjonalnie i dokładnie.Bardzo polecam Aleksandra Ukarma
Jo - ocena (2) Terminowo, profesjonalnie, bardzo dokładne mycie Jo Marek - ocena (2) Profesjonalna firma i świetne efekty! Korzystałem z usług kolejny raz, jestem... Marek Małgorzata Żurawka - ocena (2) Pan Andrii Shchuka bardzo dobrze i szybko myje okna , jestem bardzo... Małgorzata Żurawka Anna - ocena (2) Już po raz kolejny skorzystałam z umycia szklanego tarasu. Usługa, jak... Anna Fedir - ocena (2) Polecam wszystkim Aquacleaning24. Działają szybko i skutecznie. Dawno nie... Fedir Arkadiusz - ocena (2) Mycie fotowoltaiki - cena super - serwis pierwsza klasa bardzo polecam firmę Arkadiusz Paweł - ocena (2) Firma AquaCleaning wykonała usługę mycia elewacji i okien w budynku, w którym... Paweł Jadwiga - ocena (2) W końcu znalazłam firmę, która wykonała zlecaną usługę zgodnie z moimi... Jadwiga Dawid - ocena (1) Polecam super robota Dawid Daria - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Mycie okien wykonane bardzo dokładnie - szyby, ramy i... Daria