Aquael ZOO

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

obsługa na najwyższym poziomie (1) dzisiaj byłam w sklepie by zaplanować prezent świąteczny dla córki. obsługa... Milena SPEKTAKULARNA PRZEMIANA !!!! Wrócilam do tego sklepu po roku (1) Witam Ostatni raz jak miałam okazję być w tym sklepie panował tam... Oddana klientka Bardzo dobry sklep i genialna obsługa! :))) (1) Jestem w Aquaelu za każdym razem, gdy czegoś brakuje moim zwierzakom i zawsze... Katarzyna
Super!!!!!!Bardzo miła obsługa :) (1) Moim zdaniem jeden z najlepszych sklepów w trójmieście. Obsługa bardzo miła i... Marek Świnka morska (2) Kupiłem świnke morską w dniu 18.12.2015 lecz niestety tydzień później świnka... Rafał super (1) po remoncie jest super . polecam bardzo. Mają super terraria z gadami. Chyba... ms nieprofesjonalna obsługa (1) Ekspedientki nie potrafią nawet dobrać asortymentu do wielkości psa po... Trias ... (1) Ogólnie ok. Co chcę otrzymuję. Dodatkową miłą rozmowę jako stały klient... twyla obsługa to dno (1) omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Dziewucha która tam... oszukany klient opinia (1) Jestem dość częstym bywalcem sklepu. Nie będę się rozwodziła nad obsługą,... zosia1990