Kosmateus - opinia (1) Odkąd odkryłem to miejsce jestem w nim przynajmniej raz w tygodniu :) Duży... Kosmateus Przemek - opinia (1) Super hurtownia jeśli czegoś nie dostaniesz to możesz umówić się ze ci... Przemek Aquapet to raj dla akwarystów! (1) Akwaria, rybki, krewetki, ślimaki, roślinki, oświetlenie, filtry, skały,... Mariusz Maj
sklep dla każdego pasjonata (1) Witam . Jestem akwarystą z ponad trzydziestoletnim stażem i zawsze kiedy... Adam K. Krzysiek - opinia (2) Witam,ostatnio zakupilem pare rybek.Niestety ktoras z nich byla chora.Teraz... Krzysiek Pozdro (1) Pozdrawiam stara ekipe z GDANSKIEGO Okazu:) echhh to były czasy moglismy... Art super (1) Często tam zaglądam, z właścicielem zawsze można porozmawiać i dowiedzieć się... Karol Akwarystyczne Niebo (1) Najwiekszy wybor ryb i roslin jaki widzialem, wspaniale okazy i przystepne... pumeks polecame (1) kupiłem Baniak 300l z dostawą do domu w cenie, cena rewelacja, rybek sporo.... puchaty Disneyland dla akwarystów (1) Świetna oferta, zdrowe rybki, ceny najlepsze w trójmieście. Wspaniałe... Olka Najlepszy sklep akwarystyczny w Gdyni (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Szeroka gama ryb, roślin i akcesoriów.... Michał aquafish - opinia (1) milo, tanio i profesjonalnie. zdecydowanie polecam aquafish obsługa różna (1) Właśnie są jakieś nowe osoby w obsłudze i dziewczyna chyba się wyrwała z... blady Rafał - opinia (1) Profesionalna opsługa brak zastrzezen , najnisze ceny w trojmiescie Rafał snajper - opinia (1) Witam. Najlepszy sklep w Trójmieście. Ceny konkurencyjne, rybki zdrowe i... snajper Świetny sklep (1) Bardzo polecam ten sklep - rewelacyjny wybór rybek i roślin. Bardzo miła i... Wojtek Olga - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Byłam zawiedziona akwarystyką w trójmieście dopóki tam... Olga Super, super i jeszcze raz super (1) Wszystkim gorąco polecam!!! Duże sklepy typu Karina nie umywają się do tej... Kuba Solidna hurtownia !!! (1) Bardzo dobra obsługa. Krewetki są zdrowe oraz ładnie wybarwione. Zdecydowanie... Dawid Prudziłko