Super domowy klimat i profesjonalizm (1) Wspaniała atmosfera, sympatyczne dziewczyny na recepcji i trenerzy bez... Miśka Plus za ofertę dla starszych ćwiczących (1) Nawet w dużych klubach nie ma gimnastyki dla seniora, 50+ czy po prostu dla... Teresa Rodzinna atmosfera (1) Miałem obawy zanim poszedłem pierwszy raz na siłownię, ale bardzo szybko się... Młody
MALUTKA siłownia, mikro miejsce, mało sprzętu, brak przebieralni obok sauny (4) Najmniejsza siłownia na jakiej byłam, mało sprzetu - tylko jedna mała sala,... Dani PYTANIE O SAUNĘ (2) Jesteśmy małżeństwem 32/32. Kilka dni temu dowiedzieliśmy się o tym miejscu.... saunowicze Klimat, klimat i jeszcze raz wspaniały klimat !! (1) Do Aquariusa chodzę już ponad 8 miesięcy i nie wyobrażam sobie na dzień... Karol mariusz - opinia (1) Beznadziejny klub który nie dba o klientów służy tylko trenerom przez to... mariusz Polecam :) (1) Przemiłe miejsce, przemiła obsługa, fantastyczny klimat. Jedynie, przeszkadza... Stała klientka polecam!! (1) jako sporadyczna bywalczyni siłowni miałam obiekcje co do siłowni ogółem, ale... dorota uzupełniajcie mydło (1) ogulnie jest spoko,ale bardzo czesto pod prysznicami brakuje mydła to mega... nikita Aerobik marny (2) Aerobik pozostawia wiele do życzenia... instruktorki wredne, pyszne,... klientka Warto w 100% (2) Świetny klub - zarówno dla kobiet jak i mężczyzn! Fantastyczne zajęcia indoor... Marina Easyline u Pana Łukasza,Spinning u Pani Klaudi (1) Wszystkim polecamy Aquariusa,chodzilysmy do tego klubu bardzo czesto i dosc... Wierni klienci fitness (2) Poniedziałkowe popołudniowe zajęcia są rewelacyjne, począwszy od fat burner... malm beti - opinia (2) Za oferowane usługi zbyt wysokie ceny. Sale maluteńkie. Znam lepsze miejsca. beti ok warto (1) jestem bywalcem aquariusa od ponad miesiąca i bardzo mi się tam podoba.... lolo GORĄCO POLECAM (1) Od jakiegoś czasu świetne, jak nie najlepsze miejsce w 3-mieście dla chcących... yang POLECAM (1) Nieoceniona zaletą klubu Aquarius są jego trenerzy i obsługa bo tak naprawdę... James POLECAM (1) Ciężko znaleźć słowa, opisujące zadowolenie po wizycie w Aquarius :) Świetny... jakefakeful POLECAM (1) Naprawdę gorąco polecam, zajęcia rewelacyjne. Kadra to normalni ludzie ,... Inezka