Re: Aquasfera cz. II
Mieszkam w Atlanticu już 2rok i nie narzekam. Nic mi nie odpada, nigdzie nie wieje i wszystko jest ok...Tylko sąsiedzi jakby dziwni bo tylko narzekają ale taka już nasza mentalność. Co do Marki to może warto by wspomnieć, że nagle jakaś firma postanowiła zabrać sie za andministrację porządnie. Bo nagle jest serwis wszystkich urządzeń, wnosimy opłaty na fundusz remontowy (czego redpol nie robił), płacimy za ubezpieczenie budynku....jeśli spojrzę na wszystko z tej strony, odliczę to wszystko, to rachunki jednak mam niższe i to o wiele niż z Redpolem.
Mam nadzieje, że u was takich przebojów z Ochroną nie będzie, bo jak Semeko płaciło za ochronę to wszystkim się podobało, jakos nikt nie wnioskował o ich usunięcie, teraz jak ma dojść 35zł, do rachunku to raptem nikt ich nie chce...dlaczego? Bo rzekomo kupował budynek z portierem nie z ochroniarzem. Zebrania z Administratorem to jakaś masakra bo nie dadzą nic normalnie powiedzieć tylko ciągle jakieś przytyki i traktowanie człowieka (gościa od aministracji) jak małego dziecka, który nie wie co robi. Jak dzwoniła to zawsze było mi wszystko jasno wytłumaczone...
Jak zostawili monitoring bez opieki na 12h to już jakieś łapki swędziały i musiał ktoś coś nagrzebać....poprostu wiocha...naprawdę... Dlatego Wredna Zołzo proponuję przedstawić wszystko jak jest, a nie jakieś zbędne, głupie i bezzasadne komentarze...co do parkowania to sorry ale tu pretensje do sąsiadów a nie dewelopera czy zarządcy...
Jak macie jakies pytania to śmiało odpowiem realnie.
6
2