Obsluga fatalna (3) Baseny i sauny swietne, calkiem czysto widac ze ekipa sprzatajaca robi co... ..... Okropna obsługa, facebook i papierosy (3) Jestem stałym klientem, od miesiąca marzec przemykałem oczy na kilka rzeczy:... Anonim Staly Klient - opinia (2) Pani w blond włosach jest opryskliwa, ciężko uzyskać od niej jakiekolwiek... Staly Klient
Jeden lepszych klubów fitness w Polsce (1) Klub fitness na najwyższym poziomie. Fakt, że należy podpisać umowę działa... Matt niektóre opinie są krzywdzące (1) Opinie w stylu "za głośno bo obok były zajęcia" uważam za krzywdzące, zanim... zadowolona klientka gosia - opinia (1) Na początku klub wydawał sie lepszy niz inne. Niestety z czasem okazało się,... gosia najlepiej (1) brak tłoku; pływalnia a nie basen do taplania, trzymają poziomi i jakość już... plywak xg - opinia (1) Obiekt fajny, ale dość drogi. W Gdańsku jest rynek mało konkurencyjny.... xg Taki sobie klub (1) Klub raczej przecietny. Wystroj ladny ludzie ok jednak sprzet bardzo slaby... Piot bardzo dobry stosunek jakość/cena (1) maly minus za brak mydła, jak sie zapomni jest kłopot zolo bardzo OK (2) wszystko generalnie ok. Małe minusy. Pani w szatni jakby przeniesiona z lat... TD Bardzo dobry basen z sauną (3) Wszystko jest dosyć dobrze zorganizowane, można się nieźle zrelaksować po... Michał Bardzo fajne miejsce! (1) Nie rozumiem niektórych komentarzy. Wiadome jest ze nie wszystkim można... Aga Usługi, sprzęt i wystrój na najlepszym, światowym poziomie (1) Korzystam z usług siłowni i sporadycznie basenu. Jestem zadowoloną... Aneta Najlepsza siłownia w Trójmieście (1) Jestem klubowiczem od samego początku i muszę pogratulować sukcesu. Piękny... Marcin drogo ale czysto i schludnie (2) Obsługa jest dość przyjemna, widać że obiekt dopiero zaczyna działać i wdraża... Artur Fitstacja (1) Bardzo dobry klub, wystarczająca ilość sprzętów oraz fachowa pomoc. W... O Fitstacja (1) Najlepszy spinning w Trójmieście. Sala dziwnie urządzona (rowery stoją bokiem... asia obsługa (1) blond gwiazdka, chodząca barbie z założonymi rączkami, brak nadzoru, chłopcy... Marcin Pati - opinia (1) Swietny basen na wysokim poziomie,czysto, mila obsluga. Sauny rewelacja!... Pati