Aranżacja mieszkania.

Szukam na cito kogoś do pomocy przy aranżacji kupionego mieszkania. Mieszkanie wymaga remontu, głównym problemem jest toaleta i łązienka, obydwa pomieszczenia są mało funkcjonalne.. Nie mamy an to pomysłu. Może znacie kogoś lub same zajmujecie się tego typu sprawami? Nie ukrywam, że zalezy mi na atrakcyjnej cenie, wiadomo ile życzą sobie architekci, na to mnie nie stać..Już sam remont nas pociągnie ;-)

Może ktoś coś?;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Aranżacja mieszkania.

Ale chcesz żeby ktoś przeprojektował to za darmo , tak? Czy za symboliczną opłatą? Za darmo to bywa różnie z efektem..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic nie ma za darmo;-)
Liczę na niższą cenę niż te rynkowe;)

Wejdź na fb i wpisz dekoratoramator,dziewczyna za opłatą cuda działa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki, zaraz zobaczę;)

Proszę o kontakt marlena7161@wp.pl

Jesteśmy profesjonalną firmą remontowo - budowlaną. wdrazajaca nowe technologie budowlane Oferujemy Państwu pełen zakres usług budowlanych oraz remontowych, zakup i transport materiałów do klienta.

Wykonujemy przede wszystkim:
montaz płyt G-K poddaszy i wszelkiego rodzaju zabudowy
docieplenia poddaszy
docieplenia budynkow
szpachlowanie i wyrównywanie powierzchni
cekolowanie, malowanie
tapetowanie,
glazurę i terakotę,
skuwanie płytek ceramicznych, posadzek,
montaż paneli podłogowych i sufitowych
hydraulika i elektryka
oraz inne usługi nawet te nietypowe, związane z wykańczaniem wnętrz.
Prace wykonujemy w oparciu o nasze doświadczenie oraz życzenia i możliwości klienta. W bardzo krótkim czasie i PRZYSTĘPNEJ CENIE wykonamy remont mieszkania.
Prosimy o kontakt, w celu uzyskania szczegółowej wyceny, ceny podlegają negocjacji.
tel 512-759-350 nasze wykonywane prace mozna ogladać na stronie http://www.Lider-rembud.pl Tomasz Cichal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak remomtowalismy lazienke wszystkie rzeczy kupowalismy w salonie na milskiego( gd chelm). Przy wiekszych zakupach robia projekt lazienki gratis. My mielismy swoj pomysl. Oni nam go po prostu zwizualizowali( jesli chodzi o ustawienie sanitariatow) i pomogli dobrac kafelki itp no i sanitariaty. Cena wyzsza niz w necie ale przystepna no i projekt gratis
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy remoncie łazienki również kupowaliśmy (z polecenia) w salonie na milskiego i nigdy więcej. Ten projekt łazienki to jakaś kpina była (też mieliśmy swoją wizję, chodziło nam tylko o projekt dla kafelkarza). Musiałam się wielokrotnie dopraszać o naniesienie wymiarów na projekt. Do tego zamówili kafle z różnych partii i były różnice w kolorach, do tego jak się przedłużała realizacja, to oczywiście nie raczyli o tym poinformować. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

dom czy mieszkanie??? (431 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...